Takip Et

SON DAKİKA

Yıldızspor geleneği bozmadı

8 Ağustos 2017, Salı 12:12

     


Kurulduğu 1985 yılından bu yana her zaman vizesini ilk yaptıran kulüplerden olan Yıldızspor bu sezon da geleneği bozmadı. Yıldızspor yöneticisi Ali Duman’ın vize süresinin başladığı bugün sabah saatlerinde ASKF’ye giderek kulüp vizesini yaptırmasıyla Yıldızspor vize yaptıran ilk kulüp oldu.

Aydın’ın alt yapıda en başarılı kulüplerinden olan Yıldızspor kurulduğu 1985 yılından bu yana birkaç yıl hariç vizesini yaptıran ilk kulüp olma geleneğini bu sezon da bozmadı. TFF’nin dün yayınladığı Amatör Futbol Ligleri uygulama esasları kitapçığında kulüplerin vize işlemleri başladı. . Yıldızspor yönetim kurulu üyesi Ali Duman bugün sabah saatlerinde Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF)’ye giderek kulüp vizesini yaptırdı. Vize işlemleri için son gün 18 Ağustos olarak belirlendi.

“ÖRNEK TEŞKİL EDİYORUZ”

Bu sezon tüm kategorilerde lige katılacaklarını belirten Ali Duman “Kulübümüzün rahmetli eski başkanı ve aynı zamanda ağabeyim Kenan Duman kulüp vizesini her zaman ilk yaptıranlardan olurdu. Biz de onun geleneğini sürdürüyoruz. Vize işlemlerini son güne bırakmak sıkıntılara sebep olabiliyor bu bakımdan diğer kulüplere de örnek teşkil ettiğimize inanıyoruz” dedi. (FİLİZ ÖZDEMİR)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler