Takip Et

SON DAKİKA

Turhan: Çıkışımız devam edecek

8 Şubat 2016, Pazartesi 13:59

     


Çine Madranspor Teknik Direktörü Armağan Turhan, Van Büyükşehir Belediyespor maçını değerlendirdi. Aldıkları bu galibiyetle deplasmanda kazanılan Bergama Belediyespor maçının tesadüf olmadığını gösterdiklerini söyleyen Turhan, “Çıkışımız devam edecek” dedi.

“GOL KAÇIRMA HUYUMUZ DEVAM ETTİ”

Turhan, “Rakibimizi kendi sahamızda mağlup ederek geçen hafta deplasmanda kazandığımız Bergama Belediyespor maçının tesadüfi kazanılmadığını gösterdik. Camia olarak bu maça kenetlenmiştik. Maça çok iyi başladık. Rakip, futbol oynamak yerine oynatmamayı tercih etti. Kazanmak istediğimiz bir maçtı. Yine gol kaçırma huyumuz devam etti. İlk defa üst üste iki galibiyet aldık. Kazandığımız için mutluyuz” dedi.

“MERTGÜL’ÜN YAPTIĞI YANLIŞ”

Maçın 36. dakikasında rakibine yaptığı sert hareketten dolayı takımını sahada 10 kişi bırakan Mertgül Çapoğlu’nun hareketinin yanlış olduğunu söyleyen Turhan, “Saha içerisinde çirkin hareketler oldu. Futbolcumuz Mertgül’ün yaptığı yanlıştı. Affedilecek bir durum değil. Yönetimle bu konuyu görüşerek Mertgül’e gerekli cezayı vereceğiz” diye konuştu.

6 EKSİK VAR

Hafta sonunda grubun lideri Kastamonusppor’a konuk olacaklarını belirten Turhan, “ Bergama Belediyespor ve Van Büyükşehir Belediyespor karşısına eksik kadroyla çıktık. Bu hafta sonunda lidere konuk olacağız. Ramazan, Çağlar, Yunus Can, Mertgül, Mustafa Kara ve Mustafa Acar olmayacak. Biz yine de elimizdeki oyuncularımızla ideal kadroyu çıkarıp rakibimizden puan ve puanlar almanın hesabını yapacağız” dedi. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler