Takip Et

SON DAKİKA

Aydınlı atıcılar hedefi şaşmadı

7 Temmuz 2017, Cuma 12:27

     


Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonunun 2017 yılı faaliyet takviminde yer alan Trap Türkiye Şampiyonasında Aydınlı atıcılar yine damga vurmayı başardı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Konya ilinde 30 Haziran – 02 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen Trap Türkiye Şampiyonasına Aydın'ı temsilen katılan sporcular madalyalara ambargo koydu.

SELAHATTİN ÖZER TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Yıldız erkekler kategorisinde başarılı atışlarıyla altın madalyanın sahibi Aydınlı Selahattin Özer oldu. Selahattin Özer rakiplerine karşı büyük üstünlük kurarak Türkiye Şampiyonluğunu elde ederek Aydın'ı en iyi şekilde temsil etti.

HAKAN ÖREN DE TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Altın madalya kazanarak Türkiye Şampiyonu olan bir diğer Aydınlı sporcu Hakan Ören oldu. Genç erkekler trap kategorisinde mükemmel atışlarıyla zirvenin sahibi olan Hakan Ören altın madalyayı boynuna taktı.

Bir diğer başarı ise Erdoğan Akkaya’dan geldi. Erdoğan Akkaya yıldız erkekler kategorisinde kıl payı ikinciliği kaybederek bronz madalyanın sahibi oldu ve kürsünün üçüncü basamağında yer aldı.

TAKIMLAR DA TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Hakan Ören, Atakan Sert ve Mehmet Özer’den oluşan Genç Erkekler takımı 283 puan atarak Türkiye Şampiyonluğu kupasını Aydın’a kazandırdılar. İkinciliği 270 puanla Antalya, üçüncülüğü 22 puanla Konya ili elde etti.

Aydın Atıcılık ve Avcılık İl Temsilcisi Cahit Oktav Sabancı Türkiye Şampiyonluğu kupasını Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Nurettin Bayram’ı ziyaret ederek takdim etti.

BİR SPORCU KALP KRİZİ GEÇİRDİ

İl Temsilcisi Sabancı, “Zorlu bir şampiyonayı geride bıraktık. Aydın’ı en iyi şekilde temsil ettik. Başarılarımızda en büyük payın genç sporcularımız tarafından olması bizleri mutlu etmektedir. Gençlerimize ayrı önem vererek daha başarılı olmaları için büyük gayret gösteriyoruz. Şampiyonaya katılan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Şampiyonaya gidiş yolunda üzücü bir olay yaşadık. Sporcumuz İnanç Koyuncu kalp rahatsızlığı geçirerek Konya Devlet Hastanesi’nde anjiyo oldu. Konya’dan İzmir’e sevk edilen sporcumuz buradan taburcu olarak eski sağlığına kavuştu. Sporcumuzun sağlık durumunun iyi olması bizleri ayrıca mutlu etti” ifadelerini kullandı.

Spor Şube Müdürü Nurettin Bayram, rahatsızlanan Aydınlı Sporcu İnanç Koyuncu’ya geçmiş olsun dileklerini ileterek, Aydın’ı en iyi şekilde temsil eden sporcuları tebrik etti. (SUAT DENİZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...     







 
Son Eklenen Haberler