Takip Et

SON DAKİKA

Ada'da 3 transfer gerçekleşti

7 Haziran 2017, Çarşamba 10:29

     


Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek olan Kuşadasıspor transfer çalışmalarına başlarken, şampiyonluk hedefi ile Serhat Ardahanspor'dan orta saha oyuncusu Murat Çaydemir ve Çiftay Yeşilovaspor’dan kaleci Serhat Taşçı ile anlaşmaya vardı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Daha önce Sökespor'da da forma giyen Murat Çaydemir, son olarak Serhat Ardahanspor forması terletti. Ardahan formasıyla 6 maçta forma giydi ve 4 gol atma başarısı gösterdi. Çaydemir, yeni sezondan itibaren Kuşadasıspor forması terletecek. Kaleyi de sağlama alan Kuşadasıspor, Çiftay Yeşilovaspor'dan Serhat Taşçı ile anlaştı. Serhat Taşçı, daha önceki yıllarda Menemen Belediyespor ile profesyonel olarak kalecilik yaptı. Taşçı, Yeşilova ile geçen sene 18 maçta forma giydi ve bin 467 dakika sahada kaldı. Öte yandan Gaziemir Gençlikspor'dan da 28 yaşındaki forvet oyuncusu Erdem Eriş ile anlaşan Kuşadasıspor, üç transferi sonlandırdı. Eriş, Gaziemir ile çıktığı 24 karşılaşmada 7 gol attı. Bin 937 dakika sahada kalan Eriş, kariyeri boyunca kırmızı kart yememesiyle dikkat çekiyor.

 

Şampiyonluğa inanan oyuncuları transfer edeceklerini söyleyen Kuşadasıspor Teknik Direktörü Göksel Özdemir, "Şu an için 3 oyuncuyla anlaştık. Transferde ince eleyip sık dokuyoruz. Başarılı bir sezon geçirmek için dikkat edeceğiz. En uygun kadroyu şekillendirip, hedefime yol alacağız" dedi. (SPOR SERVİSİ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler