Takip Et

SON DAKİKA

Karşıyaka maçının biletleri 15 lira olarak belirlendi

6 Ekim 2016, Perşembe 19:16

     


Aydınspor 1923'ün Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 6. Hafta karşılaşmasında deplasmanda oynayacağı Karşıyaka maçının bilet fiyatları belli oldu. Karşıyaka - Aydınspor 1923 karşılaşmasının deplasman tribünü bilet fiyatları 15 TL olarak belirlendi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydınspor 1923 taraftarlarının deplasmanda takımlarını desteklemek üzere İzmir'e gidip gitmeyecekleri ise İzmir'de yarın gerçekleştirilecek olan İl Spor Güvenlik Toplantısı'nın ardından kesinleşecek. Geçtiğimiz yıllarda Göztepe karşılaşmasında Aydınspor 1923 taraftarlarına İl Spor Güvenlik Toplantısı'ndan onay çıkmamış ve siyah-beyazlı taraftarlar İzmir'e gidemediği gibi, Göztepeli taraftarlar da Aydın'a gelememişti

HAKEMLER BELLİ OLDU

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü oynanacak olan Karşıyaka - Aydınspor 1923 karşılaşmasının hakemi belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre mücadeleyi Celal Bayraklı yönetecek. Atatürk Stadı'nda saat 15.30'da başlayacak olan maçta görev yapacak diğer hakemler ise Ejder Yapıcı, Hüseyin Otyakmaz ve Nuri Karahançer olarak belirlendi. (KAMİL KAZANKAYA)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler