Takip Et

SON DAKİKA

Aydınspor 1923 genel kurulu öncesi sessizlik hakim

6 Temmuz 2017, Perşembe 13:59

     


Çoğunluk sağlanamadığı için 3 Temmuz'da yapılması gereken olağanüstü genel kurulu 11 Temmuz Salı gününe ertelenen Aydınspor 1923'te o günden buyana iki başkan adayı da sessizliğe büründü.

 

Zaman zaman taraftar tepkilerinin yaşandığı ilk genel kurulda daha çok yaptığı sert açıklamalarla öne çıkan, çoğunluk sağlanamaması nedeniyle tepki göstererek, adaylıktan önce çekildiğini sonra da çekilmediğini açıklayan başkan adayı Hüsamettin Artan'ın yeniden genel kurul için yoğun kulis çalışmaları yürüttüğü öğrenildi.

Artan'ın ilk genel kurul öncesi 14 futbolcu ile prensip anlaşması yaptığı ve bazılarına yaklaşık 150 bin TL ödeme yaptığı çoğunluk sağlanamaması üzerine bu futbolculardan 11'inin başka kulüplerle anlaşmasına da tepki gösterdiği kaydedildi.

Artan'ın ayrıca biri sportif direktör ikisi teknik direktör ile görüştüğü ve bu görüşmelerin halen sürdüğü ifade edildi.

Çoğunluk sağlanamayan genel kurula gelen yaklaşık 75 üyeden 60'ının başkan adayı Hüsamettin Artan'ın bizzat arayarak destek istediği delegeler olduğu, Salı günü bu sayının 100'ü bulması için Artan ve ekibinin de çalışma yaptıkları ifade edildi.

Öte yandan mevcut başkan Hidayet Türen'in de Salı günü yapılacak olan genel kurul için hafta sonuna kadar gelişmeleri takip edeceği ve buna göre açıklama yapacağı camiada konuşuluyor.

Bu arada üye yapılmadığı için aday olmayan Levent Sabancı'nın da genel kurulda kimi destekleyeceği de merak konusu oldu.

Salı günü yapılacak genel kurulda çoğunluk aranmaksızın seçim yapılacak. (SUAT DENİZ)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler