Takip Et

SON DAKİKA

Söke Gençlikspor'da görev dağılımı yapıldı

6 Haziran 2017, Salı 12:46

     


Geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan olağan genel kurulda güven tazeleyen Mehmet Üzüm başkanlığındaki Söke Gençlikspor Kulübü yönetimi ilk toplantısında görev bölümü yaptı.

Yöneticilerden Hakan Tuncel’in işletmeciliğini yaptığı İstasyon Caddesi üzerindeki Antik Cafe'de yapılan toplantıda Mehmet Üzüm kulüp başkanlığına, Ahmet Cumhur Sakız ikinci başkanlığa, Erol Zincirkıran As Başkanlığa, Kasım Üzüm Sosyal İşlerden Sorumlu üyeliğine, Hüsmen Toptay Muhasip üyeliğine, Adem Günkoplay Alt Yapı Sorumluluğuna, İdris Akça Genel Sekreterliğe, Kenan Sarızeybek Salon Sporları yöneticiliğine ,Hakan Tunceli Genel Kaptan ve Futbol Şube Sorumluluğuna, Necati Maldar Basın Sözcülüğüne, Erkan Toprak da üye olarak görev yapacak. Sarı siyahlılarda Aydın ASKF delegeliklerine ise Ayşe Batmaz,Kenan Sarızeybek ve Necati Maldar seçildi.

GENEL KAPTAN TUNCELİ: BU SEZON ÇITAYI YÜKSEK TUTACAĞIZ

Yapılan genel kurulda Söke’nin önde gelen spor adamları Kasım Üzüm, Hüsmen Toptay, İdris Akça ve Hakan Tunceli gibi isimleri kadrosuna dahil eden Aydın 1. Amatör Küme ekiplerinden Söke Gençlikspor da bu sezon çıtayı yüksek tutulacak. Futbol Şubesi Sorumluluğuna getirilen Hakan Tunceli yeni sezon için kadrolarını güçlendirme çalışmalarına başladıklarını söyledi. Her takım gibi sezona şampiyonluk parolası ile girmeye planladıklarını söyleyen Tunceli, "Bu sezon başarı çıtasını yüksek tutarak şampiyonluğa oynayacak bir takım oluşturmak istiyoruz.Mevcut genç kadromuzu tecrübeli futbolcularımızla güçlendirerek ligde mücadele etme arzusundayız”dedi. (NECATİ MALDAR/DENGE AJANS)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler