Takip Et

SON DAKİKA

Bu maçta tam 13 gol, 4 kırmızı kart vardı

5 Haziran 2017, Pazartesi 10:42

     


Aydın Futbol 2. Amatör Küme 1. Grup'ta sezonun son maçında Kurtuluşspor, sahasında ağırladığı İsabeyli Şırlanspor'u gol düellosunda 8-5'lik skorla mağlup etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kurtuluş Stadı'nda oynanan maç, güvenlik güçlerinin sahaya maç saatinde gelmemesi sebebiyle 15 dakika geç başladı. Kurtuluşspor'un kendi futbolcuları olan Ali Altıntaş ve Gökhan İleri kavga etti. Hakem de bu kavgadan dolayı her iki futbolcuyu da kırmızı kartla cezalandırdı. Böylelikle Kurtuluşspor dakika 9'da 9 kişi kaldı. Ardından İsabeyli Şırlanspor'dan Hasan Gümüş ve Kubilay Gümüş de kırmızı kart gördü ve İsabeyli de 9 kişi kaldı. Böylelikle karşılaşmanın ilk 10 dakikasında iki takım da 9'a 9 mücadele etmeye başladı.

 

İlk yarısı 4-2'lik skorla biten karşılaşmada Kurtuluşspor rakibini 8-5 mağlup etti ve ligi üçüncü sırada bitirdi. Kurtuluşspor'a galibiyeti getiren golleri Ozan Türkmen (4), İbrahim Koç (2), Emre Al ve Oğuz Asmalı attı. İsabeyli Şırlanspor'un golleri ise Mehmet Aybey (3) ve Abdurrahim Acar'dan (2) geldi. (SPOR SERVİSİ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler