Takip Et

SON DAKİKA

"Kulübü daha iyi yere getireceğiz"

3 Aralık 2019, Salı 17:25

     


Aydın Amatör Süper Lig 2. Grup'ta geçtiğimiz hafta Aydın Büyükşehir Belediyespor'u 4-0'la geçerek liderliğini sürdüren İsabeyli Şırlanspor'da Kulüp Başkanı Taner Sayın, açıklamalarda bulundu.

İsabeyli Şırlanspor olarak iyi futbol oynadıklarını vurgulayan İsabeyli Şırlanspor Kulübü Başkanı Taner Sayın, " Biz İsabeyli Şırlanspor kulübü olarak, Aydın Büyükşehir Belediyespor’a karşı aldığımız bu 4-0'lık galibiyeti tüm İsabeyli sevenlerine armağan ediyoruz. İyi bir futbol oynadık, galibiyeti hak ettik, futbolcu ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum. İsabeyli çok güzel ve kıymetli bir yerdir, fakat İsabeyli Şırlanspor taraftarı olsun veya halkı olsun özellikle 2014’te belediye kapandıktan sonra sportif faaliyetler, sosyal ve kültürel etkinlikler hususunda çok yalnız bırakılmıştı. Biz yönetim kurulu olarak maddi manevi hakları elinden alınıp ve maddi zorluklara mahkum edilen İsabeyli Şırlan Spor kulübümüzü yoktan var etmenin mücadelesini verdik ve hala vermeye de devam edeceğiz" dedi.

"BU MAÇLAR KOLAY GEÇMEZ"

"Klasik olacak ama Aydın Büyükşehir Belediyespor maçları kolay geçmez" diyen Sayın, "İyi bir takım kuran güçlü bir Aydın Büyükşehir Belediyespor var. Bu tür maçların gergin geçmesi gayet normal. Hatta bu tür maçları yönetmek bile kolay olmuyor, herkes hata yapabilir fakat özellikle biz kulüpler olarak hakemlerimizi asla yıpratmamamız gerekiyor. Bu maçı yöneten hakemin aldığı kararlara baktığımızda gayet doğru ve yerinde kararlardı, hem bizden hemde rakibimizde kırmızı kartlar vardı, kırmızı kart ve penaltı kararları doğruydu. Tüm hakem arkadaşlarımıza bu zorlu lig maratonunda başarılar diliyorum. Aydın Büyükşehir Belediyespor’da güzel Aydınımızın temsili olan güzide bir kulübümüzdür, oda bizim kulübümüz. Onlara da bu lig maratonunda başarılar diliyorum."

"MAÇLAR GELİR GEÇER, DOSTLUKLAR BAKİ KALIR"

"Sonuçta Büyükşehir Belediyespor’da bu ligin vitrini olan bir takım. Bazen futbolcularımız, teknik heyetler hatta taraftarlarımız bile bir anda kendilerini maçın gerginliğine kaptırabiliyorlar. Ama herkesin spor sever ve iyi niyetli olduğu bir kesin. Maçlar, müsabakalar gelir geçer ama dostluklar baki kalır. Biz centilmenliğimizden asla vazgeçmeyeceğiz. Önümüzdeki Çine Madranspor maçına bakacağız. Allah’ın izniyle İsabeylimizi hak ettiği çok daha iyi yerlere taşıyacağız" dedi. (SPOR SERVİSİ)







 
Son Eklenen Haberler