Takip Et

SON DAKİKA

Aydınspor 1923'te yüzler gülüyor

3 Ekim 2016, Pazartesi 11:46

     


Sahasında uzun süre 10 kişi oynamasına rağmen grubun güçlü takımlarından Kırklarelispor'!u 3-1 gibi net skorla yenen Aydınspor 193'te keyifler yerine geldi.

Kulüp Başkanı Hidayet Türen, geçmişte kişisel hatalardan dolayı kaybettikleri puanlara çok yandığını, takımın Kırklarelispor karşısında gerçek gücünü gösterdiğini söyledi.

Grubun en iyi takımı olduklarının altını çizen Türen, "Çok iyi bir kadromuz var. Camia olarak kenetlenirsek bizi yenecek takım çıkmaz. Futbolcularımızın Kırklarelispor karşısındaki azimli, inançlı futbolunu herkes gördü. Taraftarımızın da itici gücüyle 10 kişiyle rahat bir galibiyet aldık. Şimdi sırada Karşıyaka maçı var. Ezeli rakibimizle yapacağımız maça çok iyi hazırlanacağız" dedi.

Türen, teknik direktör konusunda Göksel Özdemir ile yola devam edeceklerini belirterek, "Hocamız zaten sezon başından beri bizim kulüpte görev yapıyor. Kendisine güveniyoruz. Yeni yönetim, bu konuda tasarrufunu kullanacaktır. Bu nedenle son sözü yeni yönetimin söylemesi daha doğru olur" diye konuştu.

Öte yandan yönetimin Kırklarelispor maçının galibiyetine 1500 TL prim vereceği öğrenildi. (SUAT DENİZ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler