Takip Et

SON DAKİKA

“Her maç, final maçı”

1 Aralık 2016, Perşembe 19:02

     


Evinde konuk ettiği Merkez Yeniköyspor’u 3-1’lik skorla mağlup ederek 3 puanın sahibi olan İncirliova Belediyespor’da antrenör Adalet Duman, bundan sonraki her maçın final niteliği taşıdığını belirtti. Ayrıca Kırmızı-beyazlılarda yönetim kurulunun kararıyla 3 oyuncunun da süresiz şekilde kadro dışı bırakıldığı öğrenildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Amatör Süper Lig’de zirve mücadelesi veren İncirliova Belediyespor, Merkez Yeniköyspor karşısında aldığı 3 puanla puanını 17’ye yükselterek 4’üncü sıradaki yerini korudu. Kırmızı-beyazlılarda Adalet Duman, yakalanan havayla mücadelelerin daha farklı bir heyecanla oynandığını kaydederek, “Merkez Yeniköyspor maçı dostlukla başladı, dostlukla bitti. Futbolumuzu oynadık, kendi sahamızın avantajını da kullanarak, 3 puanımızı aldık. Oyunun ilk yarısını, ikinci yarıya göre daha üstün oynadık. İkinci yarıda kısım kısım bölünmelerimiz oldu, daha sert geçti. Bizim gayemiz mümkün olduğu kadar liderin puanına yaklaşmak. Yönetim kurulumuz görevini yürütüyor. Bizim için her maç final maçıdır. Ligdeki hazırlıklarımızın planını zaman zaman futbolcularımıza göre ayarlıyoruz” dedi.

Pazar günü deplasmanda Tuğlaspor’a konuk olacaklarını da hatırlatan antrenör Duman, “Zor maç olacak. Tuğlaspor iyi bir takım. İnşallah gülen taraf biz oluruz. Arkadaşlarımıza güvenim tam. 3 puanı alacağımıza inanıyorum” dedi. Mücadele Adnan Menderes Stadyumu 1 Nolu Yan Saha’da saat: 14.00’te başlayacak.

3 OYUNCU KADRO DIŞI KALDI

Öte yandan İncirliova Belediyespor’da Kulüp Müdürü Mesut Öztunç, disiplinsiz tavırlar ve takımın huzurunu bozduğu gerekçesiyle sağ açık Hafız Şen, orta saha İbrahim Yegi ve defans oyuncusu Hamit Demir’in süresiz şekilde kadro dışı kaldığını açıkladı. (GÖKHAN DÜZYOL)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler