Takip Et

SON DAKİKA

İzmir'den Nazilli'ye hayırlı olsun ziyaretine geldiler

30 Haziran 2017, Cuma 14:12

     


MHP Nazilli İlçe Başkanlığı'na atanan Zafer Keskin ve yönetimine, MHP İzmir İl Teşkilatı tarafından hayırlı olsun ziyareti düzenlendi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

MHP Nazilli İlçe Başkanılığı görevini geçtiğimiz günlerde devralan ve kendi yönetimini oluşturan Başkan Zafer Keskin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, zor bir dönemde göreve geldiklerini belirtip, "İnanıyorum ki en iyi ilçe başkanlığı görevini yapacağız ve yapmak zorundayız" dedi.

 

Zafer Keskin ile yönetiminin güzel işlere imza atacaklarını inandığını ifade etti. MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Faysal Çaygöz, "MHP olarak bizim amacımız yerelde ve genelde iktidar olmak. Halkımızdan istediğimiz, bir kereye mahsus olsun bize oy versinler. Mİliyetçi Hareket Partisini iktidara taşıyalım. MHP'nin iktidar olması demek sadece Türkiye için değil tüm Türk dünyası için ve mazlum milletler için bizim iktidarımız şart olmuştur. Çünkü MHP'nin insancıl, mazlumun yanında, zalime karşıt olan dik bir duruşu vardır. Milletimizin birlik ve bütünlüğü, bölünmezliği içindir. Türk milletini çağlar üstü bir medeniyete ulaştırma ve dünya hakimiyetine Türklüğü taşımaktır. Biz nefer olarak bulunmaktayız. Biz milletimize güveniyoruz. Nazillide'de halkımızın Milliyetçi Hareket Partisi'ne teveccüh göstereceğine inanıyoruz. Zafer Keskin kardeşimizin de bu görevi layıkıyla yapacağına inanıyoruz. Biz Başbuğ'un izinde ve muhterem genel başkanımızın emrinde partimizi hedefine ulaştıracağız, yerelde ve genelde iktidar olacağız. Genel Başkanımızın bir sözü vardır 'Ne Avrupa Birliği ya Şangay İş Birliği, hedefimiz büyük Türk birliği. Turana kadardır mücadelemiz.' İlk genel seçimde halkımız, MHP'yi iktidara taşıyacaktır" dedi..

 

Ülkü Ocakları ile 12 yaşında tanıştığını ve verilen her görevi layıkıyla yerine getirmeye çalıştığını belirten Başkan Zafer Keskin, "Bizim prensibimiz, görev istenmez, verilir. Biz çok zor bir dönemde çok zor bir göreve geldik. Ve bu dava içerisinde inanıyorum ki en iyi ilçe başkanlığı yönetimini gerçekleştireceğiz. Çok genç ve heyecanlı bir ekibimiz var, hepsi özenle bir araya geldi. Bu durumun en güzel şekilde karşılığını göstermek istiyoruz. En büyük dileğimiz, bütün Türk devletleri bir gün Çin Seddi'nde buluşacak. Bu inançtan vazgeçmeyeceğiz. Bu bizim ülkümüzdür. Nazilli'de ve Aydın'da en başta göstermek istediğimiz net bir cevap var. Bunu da herkes bilsin ki teşkilatın üzerinde hiçbir güç yok, bunu herkes bilecek ve buna göre hareket edecek. Birlik beraberliği sağlamak için bu göreve talip olduk. En kısa sürede bu camiayı tek bir çatı altında baba ocağımızda ana kucağımızda buluşturup Nazilli'ye en güzel hizmeti vermek için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Nazilli Belediyesini devam ettirip akabinde büyükşehir belediyesini almak. Bunun için ne gerekiyorsa yapmaya başladık. Biz bu dönemde Aydın ekibi olarak inatçıyız. Büyükşehiri alacağımıza inanıyoruz . Aydın ve Nazilli hatta Türk halkının ülkücü camiaya ve MHP'ye yönetim açısından imkan vermesini ve bir kereye mahsus bizi denemelerini istiyoruz. Biz ekip olarak da beyin ve güç olarak da buna hazırırz. Bütün birikimlerimizi halka göstermek istiyoruz. İnanıyoruz ki pişman olmayacaklar" ifadelerini kullandı.

 

Aydın Ülkü Ocakları eski başkanlarından Muharrem Demirbilek, "Genç bir arkadaşımızın MHP'ye ilçe başkanı olması büyük bir teveccüh, biz çok mutluyuz bu durumdan. Nazilli yıllardır MHP'nin bayrağını, sancağını en güzel şekilde taşıyıp temsil eden bir ilçemizdir. Dolayısıyla Aydın'ın bütün ilçelerinin de Nazilliyi örnek almasını isteriz. Yerelde ve genelde ciddi başarılar göstermek ütopik bir düşünce değil. 90'lı yıllarda ülkücü hareket için söylenen bir söz vardı. 'Mensupları içeride, fikirleri iktidarda' diye. Bugün bakınca 15 Temmuz sonrasında kendisi iktidarda olmasa bile muktedir olan ve ülke yönetiminde muktedir olmayı gerçekleştirmiş bir hareketin mensuplarıyız. Bütün arkadaşların istek ve dileklerine katılıyorum" diye konuştu.

 

MHP Nazilli İlçe Başkanı Zafer Keskin ile yönetiminin hazır bulunduğu ziyarete MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Faysal Çaygöz ile Nusrettin Uzun, İzmir Ata Ocakları Kurucuları'ndan ve Ege Bölgesi eski Başkanı Süleyman Topkaya, Aydın Ülkü Ocakları eski başkanlarından Muharrem Demirbilek, Atçalı Kel Mehmet Efe Derneği Kurucu Başkanı Sefa Özcan Gebeş Katıldı. (ERDAL AYDIN)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler