Takip Et

SON DAKİKA

"Karanlık ve kirli ellere müsaade etmeyeceğiz"

29 Temmuz 2015, Çarşamba 14:52

     


Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nun olağanüstü toplantısı nedeniyle Ankara’da olan AK Parti Aydın Milletvekili Sadık Atay, son günlerde yaşanan terör olaylarına, koalisyon hükümetinin kurulma sürecinde, ülke üzerindeki karanlık ve kirli ellerin neden olduğunu söyledi.

TBMM Genel Kurulu, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) talebi üzerine bugün saat 15.00'te olağanüstü toplanacak. ‘Toplumsal barışı tehdit eden, artan terör olaylarının nedenlerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önerge’ görüşülecek.

"VATANDAŞLARIMIZ BİZE GÜVENSİN"

Olağanüstü meclis toplantısıyla ilgili değerlendirmede bulunan AK Parti Aydın Milletvekili Atay, şöyle konuştu:

“Türki’ye de koalisyon hükümetinin kurulması sürecinde bir takım karanlık ve kirli eller, terör belasını, PKK belasını, İŞİD belasını, Türkiye üzerinde adeta bir baskıyla şekillendirmeye çalışıyor. Bu sürece kesinlikle müsaade etmeyeceğiz, bizim için her zaman önemli olan vatanımız, milletimiz, devletimiz ve bayrağımızdır. Bu konuda vatandaşlarımızın bize güvenmelerini istiyorum, bu emaneti en iyi şekilde şekillendirmeye gayret ediyoruz.” (GAMZE KORKMAZ)







 
Son Eklenen Haberler