Takip Et

SON DAKİKA

Aykaç, başkanlığa yeniden aday

28 Kasım 2016, Pazartesi 14:22

     


Vatan Partisi Öncü Gençlik Aydın İl Başkanı Uğur Aykaç, 3 Aralık Cumartesi günü Aydın İl Kurultayı olduğunu belirterek başkanlığa yeniden aday olduğunu söyledi. Öncü Gençlik'i büyütmek için çalışacağını kaydeden Aykaç, “Vatansever gençliği partimizde örgütlemek, harekete geçirmek ve Öncü Gençlik’i büyütmek hedefleriyle, 'Vatansever gençlik, partiyle ileri' sloganıyla kurultaya hazırlanıyoruz” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Öncü Gençlik Aydın İl Başkanlığı, Vatan Partisi Aydın İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenledi. 3 Aralık Cumartesi günü Aydın İl Kurultayı olduğunu söyleyen Öncü Gençlik Aydın İl Başkanı Uğur Aykaç, vatansever gençleri kurultaya davet etti. Başkanlığa aday olduğunu belirten Aykaç, “3 Aralık Cumartesi günü 13.00 Kahve Bahane Toplantı Salonu’nda yapacağımız Aydın İl Kurultayı’na vatansever gençlerimizi davet ediyoruz. 17-18 Aralık tarihinde ise Öncü Gençlik 10. Olağan Genel Kurultayı var” diye konuştu.

"VATANSEVERLİK RÜZGARINI FIRTINAYA ÇEVİRME ZAMANI"

Türkiye’nin 24 Temmuz 2015 gününden bu yana vatan savaşı verdiğini söyleyen Aykaç, sözlerine şöyle devam etti: “Devrimci bir süreç yaşıyoruz. Vatan Partisi olarak 2017 yılına, Türkiye’yi vatan savaşından başı dik çıkarma iddiasıyla hazırlanıyoruz. Bu iddia, partimiz ve Türk devrimcileri için bir tercih değil; zorunluluktur. Çünkü bu savaşı ancak ve ancak vatan ve cumhuriyet mevzisinde kararlı olanlar başarıya ulaştırabilir. Böylesine büyük bir görevle karşı karşıya olan partinin gençlik örgütünün, Öncü Gençlik’in vazifesi ise vatansever gençliği Vatan Partisi’nde örgütlemek ve ayaklandırmaktır.”

Davasından vazgeçmeyen bir partinin gençleri olduklarını söyleyen Aykaç, “Memleketin vatansever ve devrimci hareketinin namusunu temsil eden partinin gençliğiyiz. 17 Nisan 1994’te “Türkiye Gençlik Hareketine Önderlik Etmek” ve “Türkiye’nin Geleceğini İnşa Etmek” iddialarıyla yola çıkan örgütümüz Öncü Gençlik, 23. yaşına girmeye hazırlanıyor. Şimdi Mehmetçiğimizin ve polisimizin cephede, Türk gençliğinin üniversitelerde estirdiği vatanseverlik rüzgarını partimizle fırtınaya çevirme zamanı” ifadelerini kullandı. (ÖZGE SÖNMEZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler