Takip Et

SON DAKİKA

“Çerçioğlu egolarından dolayı partisinden olduğu başkanlarla dahi arası açık”

28 Temmuz 2015, Salı 11:30

     


Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, CHP dışındaki ilçe belediyelerine hizmetlerde siyasi ayrım yapıldığını öne sürdü. Başkan Akın, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun CHP’li ilçe belediye başkanlarıyla dahi aralarının açık olduğunu öne sürerek, "Çerçioğlu egolarından dolayı partisinden olduğu başkanlarla dahi arası açık” dedi.

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Aydın’a siyasi parti gözetilmeden hizmet verilmesi gerektiğini söyledi. Akın, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun egolu olduğunu savunarak, “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız egolarından dolayı Efeler Belediye Başkanı CHP'li Mesut ağabey başta olmak üzere Kuşadası, Söke ve Germencik belediye başkanlarıyla da arası açık. Her olaya siyasetle yaklaşıyor ve algı operasyonu uyguluyor. Germencikliler Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden kent meydanı, kültür merkezi ya da spor kompleksi istiyor. Sayın Çerçioğlu’nun rozetini çıkarması gerekiyor. Kuşadası’ndan kiralık bir feribotla Güzelçamlı’ya vapur seferlerinin kalıcı bir proje olduğunu düşünmüyorum” dedi.

“BŞB İLE HÜKÜMET, AYDIN’I CEZALANDIRIYOR”

Belediye Başkanı Akın, 7 Haziran Genel Seçimlerinde CHP’nin Aydın’da 4, AK Parti’nin ise 2 milletvekili çıkarmasından dolayı Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li Başkanı Özlem Çerçioğlu ile hükümetin Aydın’ı cezalandırdığını söyledi. Başkan Akın, “Aydın İl Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü geçimini hayvancılıktan sağlayan vatandaşlara zaman zaman meydana gelen hastalıklardan dolayı desteğini sunması gerekiyor ve sunulacak destekleri takip etmesi gerekiyor. Taşkın nedeniyle afetin zararını karşılayacaklarını söyleyen hükümet temsilcilerinin bu konuyla ilgili çalışma yaptığını göremiyoruz. Sayın Tarım İl Müdürü ne iş yapıyor veya hükümet Aydın’ı cezalandırıyor mu?” dedi. (GÖKHAN DÜZYOL)







 
Son Eklenen Haberler