Takip Et

SON DAKİKA

“Germecik’e hizmet etmek için aday oldum”

28 Mart 2024, Perşembe 10:03

     


Gazeteci Emin Aydın’ın hazırlayıp sunduğu tvDEN’de yayınlanan “Baş Başa” programına konuk olarak İYİ Parti Germencik Belediye Başkan Adayı Dr. Betül Akçanal katıldı.

Halkla hep iç içe olmayı çok sevdiğini belirten Dr. Betül Akçanal, vatandaşların kendisine “Sen bizden birisin” dediğini bunun da kendisini çok memnun ettiğini söyledi. Akçanal “Ben halktan biriyim ve bu nedenle de halkıma hizmet etmek istiyorum. Bu nedenledir ki bu yerel seçimlerde Germencik Belediye Başkan Adayı oldum” ifadelerini kullandı. Akçanal şunları ifade etti:

“25 yıldır aktif olarak Aydın'da çalışıyorum. Doktor olmam sebebiyle bütün hastanelerde hemen hemen çalıştım. Günde biliyorsunuz bir doktor 150'lere kadar hasta bakabiliyor ve biz her kesimden hastaya bakıyoruz, her kesimden insana dokunuyoruz. Onlarla eş duyum yapabildiğimi düşünüyorum. Çocuk doktoru olmak, biraz da sevgi şefkat gerektiren bir şey. O yüzden insanlara yararlı olabilmek adına bu yola çıktım. Onları anlayabileceğimi düşündüğüm için ve onlar için de güzel bir şeyler yapmak için İYİ Parti Germencik Belediye Başkan Adayı oldum. Tüm Germencik halkının desteğini bekliyorum.” (SELİME AYDEMİR)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler