Takip Et

SON DAKİKA

"İncirliova’ya hizmet için aday oldum”

27 Mart 2024, Çarşamba 15:28

     


Gazeteci Emin Aydın’ın hazırlayıp sunduğu tvDEN’de yayınlanan “Baş Başa” programına konuk olarak İYİ Parti İncirliova Belediye Başkan Adayı Mimar Nadir Mıstık katıldı.

Mimar Nadir Mıstık seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdiği açıklamasında sahada kendisine ve partisine halk tarafından yoğun bir ilginin olduğunu belirtti. Kendisine gelen yoğun talepler sonrası İYİ Parti İncirliova Belediye Başkan Adayı olduğunu kaydeden Mıstık, “Bizi yetiştiren memleketimize, toprağımıza hizmet etmek istiyoruz” dedi.

40 yıllık mimarlık tecrübesi olduğunu söyleyen İYİ Parti İncirliova Belediye Başkan Adayı Mimar Nadir Mıstık, projelerinin hayata geçmesiyle birlikte İncirliova’nın çehresinin değişeceğini söyledi. Kendisine gelen bazı duyumları aktaran Mıstık, “Diyorlar ki; ‘Oy verilebilecek tek insan sizsiniz.’ Böyle söylüyorlar, dışarıdan gelen teveccüh böyle. Biz israfı önleyici tedbirler alıyoruz. Mesela gece yarılarında konvoylar insanları rahatsız ediyor. Bizde böyle bir şey yok. Bugüne kadar ben 20 bin kişiye dokunmuşumdur. İnsanlara projelerimi tek tek anlatıyorum” dedi. (SELİME AYDEMİR) 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler