Takip Et

SON DAKİKA

Yumurtalı saldırıya tepki

24 Mayıs 2016, Salı 11:10

     


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Ankara Kocatepe Camisi’nde yapılan yumurtalı saldırıya Aydın’dan tepki geldi. CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, saldırıyı nefretle kınadığını söyledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan İnci, “Bu saldırı Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun şahsında, demokrasimize yapılan bir saldırıdır. Bu tür saldırılar bizleri Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde verdiğimiz barış, kardeşlik, demokrasi ve özgürlük mücadelemiz ve çağdaş, laik Cumhuriyetimizi koruma mücadelemizden asla vazgeçiremez” dedi. İnci, saldırının AKP iktidarında uygulanan gerginlik politikalarının sonucu olduğunu savundu.

İnci, “Siyasi iktidarı bu gerilimli, çatıştırıcı, ayrıştırıcı siyasetten vazgeçmeye daha hoşgörülü, uzlaştırıcı ve kucaklayıcı bir siyasetle, barış ve kardeşliği sağlayacak adımlar atmaya davet ediyoruz” dedi.

CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, “Bu çirkin saldırıyı yapanlar Genel Başkanımızı ve biz Cumhuriyet Halk Partilileri korkutmaya çalışıyorlarsa yanılıyorlar. Bizler korkmayız, yılmayız, sinmeyiz. Ne karşıdan atılan yumurtalar, ne çirkin sözlerle yapılan tehditler bizleri yıldıramaz” diye konuştu. (NACİ ERİŞ)







 
Son Eklenen Haberler