Takip Et

SON DAKİKA

CHP’li kadın başkanlar Aydın’da toplanacak

19 Ekim 2016, Çarşamba 17:01

     


Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, 26-27 Ekim 2016 tarihlerinde yapılacak olan CHP Kadın Kolları Eş Güdüm Toplantısı'nın Kuşadası'nda gerçekleştirileceğini ve 81 ilden gelecek olan kadın kolları başkanlarının Kuşadası'nda bir araya geleceğini söyledi.

81 ilin CHP’li kadın başkanlarının 26-27 Ekim 2016 tarihlerinde Kuşadası Fantasya Otel’de toplanacağını açıklayan CHP Aydın Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, gerçekleştirecekleri Eş Güdüm Toplantısı'na ağustos ayında kansere yenik düşerek yaşamını yitiren CHP Kars İl Kadın Kolları Başkanı Arife Kaçar Özdemir'in adının verildiğini söyledi.

SÜRPRİZ KONUKLAR OLABİLİR

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse’nin de katılacağı toplantıda birçok konuyu masaya yatıracaklarını belirten Başkan Özdemir, CHP’li bazı milletvekilleri ile birlikte toplantıya sürpriz isimlerin de katılabileceğini ifade etti. Özdemir, Kuşadası Belediye Başkanı ve ilçe örgütü ile birlikte 81 ilden gelecek misafirleri en iyi şekilde ağırlamak istediklerini ve misafirlerine Kuşadası’nı da gezdireceklerini söyledi. (OSMAN YURTTAŞ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler