Takip Et

SON DAKİKA

Milletvekili Öz: Belediyeler hizmette yarışmalı

19 Haziran 2017, Pazartesi 20:12

     


AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuyucak Belediyesi arasında krize neden olan ''Atatürk Takı'' tartışmasıyla ilgili, "Bugünden sonra artık belediyelerin gerilimden yana değil, Aydın’a bir fazla hizmet etmesi için çalışmaları gerektiğine inanıyorum" dedi.

Milletvekili Öz, konuyla ilgili, Denge gazetesine yaptığı açıklamada, "İki gündür Kuyucak'ta, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin haksız bir şekilde yol açtığı gerilim, bugün itibarıyla, Atatürk Takı'nın Kuyucak'a yakışır bir şekilde yerine yerleştirilmesiyle son buldu" diye konuştu.

Atatürk Takı'nın yerine konmasından Kuyucaklı bir Aydın Milletvekili olarak mutluluk duyduğunu belirten Öz, belediyelerin gerilim yerine hizmet üretiminde yarışması gerektiğinin altını çizdi.

AK Partili Öz, şunları kaydetti: "Bu konuda, özellikle sosyal medyada hakaretler de içeren paylaşımların olduğunu görmek, beni ziyadesiyle üzüyor. Bu nedenle, bu saatten sonra hizmetlerin, icraatların konuşulduğu bir Aydın olmasını istiyorum. Bu tartışmaların bitmesi gerekiyor. Kuyucak Belediyesi tarafından yerleştirilen ışıklı tak çok güzel oldu. Biz de AK Parti olarak, Kuyucak Belediye Başkanı'mızın yanında durduk. Bundan sonra Aydın'a yapacak olduğumuz yeni hizmetleri konuşmalıyız." (KIVANÇ UĞUR)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler