Takip Et

SON DAKİKA

Başkan Atay yoğun programında dernekleri de unutmuyor

19 Mart 2024, Salı 16:02

     


Efeler Belediye Başkanı ve İYİ Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Atay, Efeler halkıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Her gün mahalle ziyaretleri, kahvehane buluşmaları, esnaf ve firmalara ziyaretler ve iftar programları gerçekleştiren Başkan Atay, yoğun programında, Sivil Toplum Kuruluşları ve dernekleri de unutmuyor.

Efeler’de faaliyet gösteren STK ve derneklerin yönetim kurullarıyla bir araya gelen Başkan Atay’ın bu kapsamdaki son adresi Aydın Beşiktaşlılar Derneği ve Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği oldu.

Aydın Beşiktaşlılar Derneği'ni ziyaret ederek Beşiktaşlı hemşehrileriyle buluşan Başkan Atay, daha sonra Aydın Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Yaptığı ve yapacağı hizmetleri anlatan Başkan Atay ziyaretleriyle ilgili şöyle konuştu:

“Aydın Beşiktaşlılar Derneği Başkanımız Sayın Taşkın Cerit ve Aydın Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanımız Sayın Necati Gür ve üyeleriyle bir araya geldik. 5 yıllık görev süremde gerçekleştirdiğim hizmetleri ve gelecek dönemde hayata geçireceğim projeleri anlattım. Misafirperverlikleri için dernek başkanlarımıza ve üyelerine çok teşekkür ederim.” (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler