Takip Et

SON DAKİKA

Başkan Adayı Uzdu’dan Efelere devrim niteliğinde proje

19 Mart 2024, Salı 16:05

     


Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Efeler Belediye Başkan Adayı Osman Yasin Uzdu, ilçenin sorunu için hazırladıkları porojeyi tanıtarak, “Toplamda 9 kata sahip olan otoparkımız, 300 araçlık kapasitesiyle ilçemizin otopark ihtiyacına büyük bir çözüm olacak” dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

DEVA Partisi Efeler Belediye Başkan Adayı Osman Yasin Uzdu, ilçenin en büyük sorunları arasında yer alan otopark sorunu için hazırladığı ve devrim niteliğinde bir proje olacağını belirtti projesini tanıttı.

“300 ARAÇLIK KAPASİTESİYLE İLÇEMİZİN OTOPARK İHTİYACINA BÜYÜK BİR ÇÖZÜM OLACAK”

İlçede adeta kangrene dönüşen otopark sorunu için Tam Otomasyonlu Otopark projesi hazırladıkalrını belirten Osman Yasin Uzdu, "Aydın Efeler ilçesinde yaşanan otopark sorununa çözüm getirecek devrim niteliğinde bir proje üzerinde çalışıyoruz. Türkiye'nin en büyük 300 Araçlık Tam Otomasyonlu Otoparkı'nı hayata geçirme kararı aldık. Bu projeyi Efeler ilçemizin merkezindeki vatandaşlarımızın hizmetine sunarak, otopark sorununu kalıcı olarak çözmeyi amaçlıyoruz. Tam Otomasyonlu Otoparkımız, 1 Haziran 2026 tarihinde hizmete girecek ve 5 adet manevra odasıyla donatılmış olacak. Bu sayede, aynı anda 5 aracın kısa bir sürede otoparka giriş yapabilmesini sağlayacağız. Toplamda 9 kata sahip olan otoparkımız, 300 araçlık kapasitesiyle ilçemizin otopark ihtiyacına büyük bir çözüm olacak. Bununla birlikte, güvenlik ve konforu ön planda tutarak binamızın içinde ve dışında gerekli tüm önlemleri alıyoruz. Güvenlik kameraları ve yangın söndürme sistemleriyle donatılmış olan otoparkımız, vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde araçlarını park edebilecekleri bir alan olacak. Projemizin bir diğer önemli yanı ise, diğer otoparklara göre daha az yer kaplaması nedeniyle ortaya çıkan boş alanları değerlendirerek çevre düzenlemesi yapacak olmamız. Bu alanları halkımızın kullanımına sunarak, ilçemizin yeşil ve açık alan ihtiyacına katkı sağlamış olacağız. Deva Partisi Efeler Belediye Başkan Adayı olarak, halkımızın yaşam kalitesini artırmak ve sorunlarına çözüm getirmek için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler