Takip Et

SON DAKİKA

‘Başkanlar arasındaki soğuk rüzgarlar sona erdi’

17 Ekim 2016, Pazartesi 18:41

     


Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li Başkanı Özlem Çerçioğlu, partisinin il başkanlığı görevini yaklaşık 10 aydır sürdüren Bayram İnci’yi ilk kez ziyaret etti. Bu ziyaret sonrası bazı partililer, ‘Başkanlar arasındaki soğuk rüzgarlar sona erdi’ diye yorumladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 27 Aralık 2015’te gerçekleştirilen İl Kongresi'nde başkan seçilen Bayram İnci ve yönetimini ilk kez ziyaret etti. Bir dizi ziyaret için Aydın’a gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran ile Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın ve Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk’ün yer aldığı heyet, il binasında bir basın toplantısı düzenledi.

Basın toplantısı boyunca Başkan Çerçioğlu’nun hiç konuşmaması, İl Başkanı Bayram İnci ile aralarında gerginlik mi var? sorusuna neden oldu. Genel Başkan Yardımcısı ile birlikte ziyarette bulunan Özlem Çerçioğlu’nun teşriflerinden mutlu olduklarını dile getiren Bayram İnci, “Aydın İl Örgütü’nde asla sorun olmaz. Biz büyük bir aileyiz. Ailede birliktelik olur, paylaşım olur, dayanışma olur. Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile aramızda herhangi bir sorun olması mümkün değil. Biz kendisini seviyoruz ve Aydın’a yaptığı hizmetlerden dolayı minnettarız” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun son günlerde ardı ardına yaptığı açılışlara, İl Başkanı İnci ve yönetiminin de katılması, parti içerisinde ‘Başkanlar arasındaki soğuk rüzgarlar sona erdi’ şeklinde yorumlandı. (ERDAL AYDIN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler