Takip Et

SON DAKİKA

AK Parti'nin sitesini hacklediler

17 Eylül 2017, Pazar 13:51

     


AK Parti Söke İlçe Başkanlığı tarafından kurumsal olarak kullanılan ‘akpartisoke.org' internet sitesi hacker grubu BlackHackerz tarafından kullanılamaz hale getirildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)                                        

BlackHackerz, (Siyah Hackerlar) AK Parti Söke İlçe Başkanlığı'nın resmi internet sitesini hackledi. BlackHackerz tarafından sitenin girişine "Bugün de ölmedik ama yaşadık mı o da belli değil" yazıldı. Siteye girmek isteyenler ‘Site güvenlik nedeni ile yönlendirilmiştir’ yazısıyla karşılaşıyor. Bilgisayar korsanları tarafından çökertilen siteyi kurtarmak için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Sitelerinin hacklendiğini sosyal medya hesabından duyuran AK Parti Söke İlçe Başkanı Fatih Gürer, “Biz bu yola kefenimizi giyerek çıktık. Bizi ölümle korkutamazsınız. Aktif bir şekilde kullanılmayan internet sitesi akpartisoke.org FETÖ'cü bir grup tarafından hacklenerek, aynı grup tarafından 'Bugün de ölmedik ama yaşadık mı o da belli değil' şeklinde yazı paylaşıldığına ilişkin çeşitli haber sitelerinde haber bulunmaktadır. Cumhurbaşkanımızın 15 Temmuz gecesi 'Biz ölümüne ölümüne' konuşmasından önce Marmaris'e doğru yola çıkanlarız. Sözde Türk hack gruplarından biri olan BlackHackerz hack çetesi FETÖ'cü çıktı! Dün AK Parti kurumlarına saldırdı ve AK Parti Söke İlçe Teşkilatı internet sitesini hackledi” dedi. (HAKAN AKIN)







 
Son Eklenen Haberler