Takip Et

SON DAKİKA

Güler ve Koç Çiftlik'te vatandaşlarla buluştu

17 Mart 2019, Pazar 19:21

     


Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı'nın Köşk Belediye Başkan Adayı Nuri Güler, Çiftlik Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu. Eski Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç da programa katılarak, Çiftlikli vatandaşlar ile bir araya geldi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çiftlik Mahallesi ziyaretinde Cumhur İttifakı Köşk Belediyesi meclis üyesi adayları da tanıtılırken, Güler ve Koç vatandaşlarla sohbet etti. Köşk ve Çiftlik Mahallesi için planlanan projeler tanıtılırken Başkan Adayı Nuri Güler, Çiftlik Mahallesi'nde domates yetiştiriciliğinin on planda olması nedeniyle domates festivali düzenlemek istediklerini söyledi. Güler'in bu düşüncesi vatandaşlar tarafından da olumlu karşılandı.

Eski Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç da, ülke ve dünya gündemindeki olaylara değinirken, 31 Mart yerel seçimlerinin öneminden bahsetti. Koç, Köşk'te Cumhur İttifakı'nın yine zafere ulaşacağını belirtti.

Öte yandan programın sonunda önceki akşam Yavuzköy Mahallesi'nde olduğu gibi Yeni Zellanda'da şehit olan Müslümanlar için dualar okundu. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler