Takip Et

SON DAKİKA

Çerçioğlu önce temel attı, sonra açılış yaptı

16 Mayıs 2017, Salı 13:56

     


Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Bozdoğan şehir merkezinde yapılacak olan hizmet binasının temelini attıktan sonra, Alamut Mahallesi'nde yapılan kapalı pazaryeri ve çok amaçlı alan ile Akçay Mahallesi'ne inşa edilen düğün salonunun açılışını yaptı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Bozdoğan Yeni Mahallesi Yazıkent Caddesi üzerine yapılacak olan Aydın Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası'nın temeli, düzenlenen tören ile atıldı. 3 milyon 850 bin liraya mal olacak olan hizmet binasının yanı sıra Bozdoğan'a yapılan hizmetleri sıralayan Başkan Çerçioğlu, ilçeye 32 milyon lira değerinde hizmet yaptıklarını ifade etti.

 

''KONUŞMUYORUZ, HİZMET ÜRETİYORUZ''

Büyükşehir Belediyesi Kadın Mehteran Takımı ile Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Ekibi'nin görsel şöleni de temel atma töreni öncesinde vatandaşlardan büyük beğeni aldı. Törende konuşan Bozdoğan Belediye Başkanı Salim Tümer Apaydın, 13 yıldır hizmet verdiğini söyledi. Son yıllarda ilçeye birçok yatırım yaptıklarını dile getiren Başkan Apaydın, bundan sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu ile birlikte daha çok hizmetlerinin olacağını açıkladı. Başkan Apaydın, yaptığı konuşmada, "Bozdoğan'da 13 yıldır görev yapıyoruz ve 13. yılımızı geçtiğimiz günlerde geride bıraktık. Biz, konuşmayı başaramıyoruz ama hizmet üretmeyi çok iyi biliyoruz" dedi.

Bozdoğan ve mahallelerine hizmet yaptıklarını söyleyen Başkan Çerçioğlu, "Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın'ın söylediği gibi biz konuşmak yerine hizmet üretmeyi tercih ediyoruz. Altyapı, üst yapı ve diğer hizmetlerimiz ile birlikte bugüne kadar 32 milyon liralık hizmet yaptık. Geçtiğimiz günlerde Bozdoğan'ı turizm ile tanıştırdık. Buradaki amacımız, o bölgede yaşayan köylülerimizin kalkınması ve gelişmesidir. Bundan sonra da çeşitli hizmetlerimiz olacak" ifadelerini kullandı.

SAVCI'YI DA DAVET ETTİ

Konuşmaların ardından yapılan dua okundu ve Bozdoğan Belediyesi Hizmet Binası'nın temeli atıldı. Törene Başkan Çerçioğlu ve Tümer Apaydın ile birlikte, Bozdoğan Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki, CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Yenipazar'ın AK Partili Belediye Başkanı Zafer Savcı, CHP Bozdoğan İlçe Başkanı Hasan Karayer, diğer ilçe başkanları ve vatandaşlar katıldı. Belediye başkanlarını temel atma töreni için kürsüye davet eden Başkan Çerçioğlu'nun, "Yenipazar Belediye Başkanımız Zafer Savcı'yı da buraya davet ediyorum" sözleri, ''AK Partili Savcı CHP'ye mi geçti? sorularına neden oldu. Temel atma töreninin ardından Başkan Çerçioğlu ile protokol üyeleri Alamut Mahallesi'nde yapılan kapalı pazaryeri ve çok amaçlı salon ile Akçay Mahallesi'ne yapılan düğün salonunun açılışını gerçekleştirdi. (ERDAL AYDIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler