Takip Et

SON DAKİKA

AK Parti’liler ‘Ömer Halis’ bebeklerle buluştu

13 Kasım 2016, Pazar 14:34

     


15 Temmuz Kalkışması sonrası dünyaya gelen bebeklerine, Özel Kuvvetler Komutanlığı’nı darbeci hainlere teslim etmeyerek şehit düşen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir’in ismini veren Aydınlı üç aile, AK Parti İl Başkanlığı’nın organize ettiği buluşmada ödüllendirildi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ile Mehmet Erdem, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ve kadın kolları üyelerinin de hazır bulunduğu buluşmada, 15 Temmuz Kalkışması sonrasında dünyaya gelen Efeler nüfusuna kayıtlı Ömer Halis Demir ile Ömer Halis Mayakan ve İncirliova nüfusuna kayıtlı Ömer Halis Deniz adı verilen bebeklerin ailelerine hediyeler verildi.

“AİLELERİ DUYARLILIKLARINDAN ÖTÜRÜ TEBRİK EDİYORUZ”

Buluşmada bir araya geldiği aileleri tebrik ederek, ‘Ömer Halis’ bebeklere sağlıklı, vatan millet sevdasıyla dolu bir ömür dileyen AK Parti Aydın milletvekilleri Mustafa Savaş ile Mehmet Erdem ve AK Parti İl Başkanı Özmen, ailelerle birlikte objektiflere poz vermeyi de ihmal etmediler. 15 Temmuz Kalkışması sonrasında Aydın’da dünyaya gelen dört bebekten üçünün katıldığı buluşmanın bir sonrakinde Didim nüfusuna kayıtlı ‘Ömer Halis Köse’ adlı bebekle de bir araya gelip hediyelerini takdim edeceklerini söyleyen AK Parti’li Özmen, “Diğer ailemiz il dışında olduğu için buluşmamıza katılamadılar. Önümüzdeki günlerde yeniden bir buluşma tertip ederek o ailemiz ve bebekleriyle de bir araya geleceğiz. Ailelerimizi, 15 Temmuz Kahramanı ‘Şehit Ömer Halisdemir’in adının çocuklarında yaşatılması için sergiledikleri duyarlılıklarından ötürü tebrik ediyor, Ömer Halis bebeklerimize sağlıklı ömürler diliyoruz” diye konuştu. (MURAT TAN)

 

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler