Takip Et

SON DAKİKA

AK Parti'de eskilerle yeniler bir araya geldi

13 Kasım 2016, Pazar 12:44

     


Kuşadası'nda eskilerle yenileri buluşturan daraltılmış İlçe Danışma Meclis Toplantısı AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem ve Mustafa Savaş'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

AK Parti Kuşadası İlçe Teşkilatı tarafından kuruluştan bu yana partinin içinde görev alan, seçimlerde aday olan kişilerin ve parti üyelerinin katıldığı İlçe Danışma Meclis Toplantısı Kuşadası İlayda Otel'de gerçekleştirildi. İlçe Danışma Meclis Toplantısı'na AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Mustafa Savaş, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ve AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Ali Kara katıldı. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği toplantının yapıldığı salon yetersiz kalınca, birçok partili toplantıyı ayakta takip etti.

İl Yönetimi tarafından alınan karar doğrultusunda böyle bir toplantı düzenlediklerini ifade eden AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Ali Kara, "Partimizin kurulduğu günden bu yana gerek belediye başkanı adayı, gerekse milletvekili adayı olan arkadaşlarımızın katıldığı ve mahalle başkanlarımızın da yer aldığı İlçe Danışma Meclisi'nde Kuşadası'nın sorunlarını ve çalışmalarımızı konuşmak için toplandık. Milletvekillerimize sorunlarımızı anlatarak, sorunlarımızın çözümü için bir strateji oluşturmak" dedi. (MEHMET ÇALIK)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler