Takip Et

SON DAKİKA

Depboylu Aydınlı vatandaşlardan destek sözü aldı

13 Haziran 2018, Çarşamba 16:34

     


Aydın’da seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, Efeler’de teravih namazı sonrasında sorunlarını dinlediği vatandaşlardan partisine destek sözü aldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

MHP Efeler İlçe Başkanı Mesut Gümüş ile yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette, MHP’nin mecliste güçlü bir şekilde temsil edilmesinin gerekliliğiyle ilgili olarak vatandaşları tek tek bilgilendiren Depboylu, “Aydın’ın sorunlarına hiçbir zaman kayıtsız kalmadık. Yeni dönemde de Aydın’a hizmet için oylarınıza talibiz” dedi.

 

“MHP’NİN ÇİZGİSİ DÜN DE BUGÜN DE AYNIDIR”

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin terörle mücadelesinin kararlı bir şekilde devam ettiğini söyleyen Depboylu, “MHP’nin çizgisi dün de bugün de aynıdır. En ufak bir sapma dahi olmamıştır. MHP çelikleşen iradesiyle Türk Devleti’nin ve Türk Milleti’nin varlığı ve birliğinin teminatıdır. Liderimiz Devlet Bahçeli’nin 15 Temmuz’da olduğu gibi ülkemizin mukaderratıyla ilgili hayati önem taşıyan her konuda, dünden bugüne eylem ve söylem birliğinde en ufak bir çelişki dahi yoktur. Ömrünü devletine ve milletine vakfeden Liderimizin ne makam ne de koltuk kaygısı vardır. O’nun tek derdinin ve tasasının ne olduğu, kendisinin de her zaman söylediği gibi ‘Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben’ sözünde saklıdır. 24 Haziran’da MHP’yi ve Cumhur İttifakı’nı oylarınızla desteklemenizi istiyoruz” diye konuştu.

 

Teravih namazı sonrasında karşılaştığı kadın vatandaşların da dert ve taleplerini dinleyerek not alan Depboylu, “Hep birlikte MHP’yi güçlü bir şekilde meclise taşıyalım. Allah’ın izniyle her sorunun üstesinden beraber geleceğiz. Aydın’ın artık sanayide de atılım yaparak istihdam noktasında gençlerimize iş imkanı sağlayan bir konuma taşımamız gerekiyor” dedi. (MURAT TAN)







 
Son Eklenen Haberler