Takip Et

SON DAKİKA

Başkan Keskin: Doğru tektir, doğru olan MHP'dir

12 Temmuz 2017, Çarşamba 18:52

     


Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı ziyaret eden MHP Nazilli İlçe Başkanı Zafer Keskin, "Doğru tektir, doğru olan da MHP'dir" dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nazilli İlçe Başkanlığı'na atanan Zafer Keskin, kendilerine daha önce hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Nazilli Belediyesi'nin MHP'li Başkanı Halık Alıcık'a iade-i ziyarette bulundu. MHP Nazilli İlçe Teşkilatını makamında ağırlayan Başkan Alıcık, yeni yönetimin tamamını yakından tanıdığını ve uyum içinde çalışacaklarını söyledi.

Nazilli sevdalısı olduğunu dile getiren Alıcık, ilçenin geleceği her zaman ellerinin taşın altında olduğunu ifade etti. Büyükşehir Yasası'yla Nazilli'ye büyük zarar verildiğini söyleyen Başkan Alıcık, "Aydın il genelinde hiçbir belediyenin yapmadığı kentsel dönüşümü ilçemizde yapmaya başlıyoruz. Bunun tüm resmi işlemlerini tamamladık. Büyükşehir Belediyesi ilçede astığı tanıtım panolarında 23 milyon lira yatırım yaptığını yazmış. Fakat, ilçemizin sadece su ve İller Bankası gelirinden 280 milyon lira aldı. Yaptığı hizmet yüzde 10 bile değil. Aydın, büyükşehir olmasaydı, biz Nazilli'yi uçururduk" dedi.

Başkan Haluk Alıcık, 'MHP'den ayrılıp yeni parti kurma hazırlığı yapan Meral Akşener'in ilçede partilerine nasıl bir etkisi olacağı' yönündeki soruya, "Bu insanlar bizim insanlarımız ve bizim arkadaşlarımız. Bu oluşumdan hiç kimse kâr etmez, bizim sadece yapacaklarımıza ve geleceğe bakmamız lazım. Türkiye Cumhuriyeti gerçekten çok sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Zaman birlik ve beraberlik zamanıdır. Siz birliktelik içinde olmuyorsanız, bu ülkeye büyük zarar verirsiniz. Biz kısa yollardan bir yerlere gelerek menfaat ve ikbal peşinde olmadık. Bizde buradayız, partimizde, her şey zamanla yerine oturacaktır" sözleriyle yanıt verdi.

"DOĞRU YOLDAN AYRILMAYACAĞIZ"

MHP Nazilli İlçe Başkanı Keskin de, yaşam tarzı net kişiler olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Ülkücünün eğitim yuvası ülkü ocakları siyasi platformu da MHP'dir. MHP bizim için baba ocağı ve ana kucağıdır. Ötesi berisi yoktur. Bunun haricinde siyaset yapan zaten ülkücü camia içinde olmayan insanlardır. Onlar çıktıkları bu yolda başarılı olamayacaklar. Bizim yolumuz belli. Özellikle Nazilli'de kendi evimizin önünü temizlemeye geldik. Bunda da başarılı olacağımızı biliyoruz. Yükümüz ağır, genel merkez tarafından atamayla geldik, böylelikle bir kat daha yükümüz arttı. Ekip arkadaşlarımızla beraber bunun da hakkını vereceğimize inanıyoruz. Doğru yoldan ayrılmayacağız çünkü doğrunun ne olduğunu biliyoruz. Yolumuz MHP'dir."

Ziyarete, MHP Nazilli İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile Nazilli Ülkü Ocakları Başkanı Şükrü Irgat da katıldı. (ERDAL AYDIN)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...     







 
Son Eklenen Haberler