Takip Et

SON DAKİKA

Büyükşehir’den Kuşadası’na ek ödenek

11 Temmuz 2017, Salı 17:48

     


Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Temmuz ayı birinci meclis toplantısında, Kuşadası Belediyesi 2017 Mali Yılı Bütçesi’ne ek ödenek verilmesiyle ilgili madde Plan ve Bütçe Komisyonu’na sevk edildi. Maddenin kabulü durumunda, Kuşadası Belediyesi’ne ek ödenek verilecek.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)          

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Temmuz ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu başkanlığında yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda ilk olarak 15 Haziran tarihindeki toplantıya ilişkin zabıt özeti okundu. Toplantıda, Efeler, Germencik, İncirliova, Karacasu, Koçarlı, Kuşadası, Nazilli ve Söke ilçelerindeki çeşitli imar planı değişiklikliği talepleri, İmar Komisyonu’na havale edildi.

Kuşadası Belediyesi 2017 Mali Yılı Bütçesi’ne ek ödenek verilmesiyle ilgili gündem maddesinin de Plan ve Bütçe Komisyonu’na sevk edildiği toplantıda, 26 gündem maddesinin yanı sıra ek gündem maddeleri de görüşüldü.

Maddelerin görüşülmesinin ardından söz alan, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, ilçede bulunan Afrodisyas Arkeolojik Alanı’nın UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne girdiğini belirterek, “Bu, Aydın’ımız için önemli bir olgu. İlk defa Aydın’a bir ören yeri bu listede yer aldı. Karacasu’ya, Aydın’a ve Türkiye’ye hayırlı olsun. Bu durumun Aydın’ımızdaki diğer ören yerlerine örnek teşkil edeceğini, isminin duyulmasına vesile olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Temmuz ayı ikinci meclis toplantısı, 13 Temmuz Perşembe günü saat 16.00’da yapılacak. (KIVANÇ UĞUR)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...     







 
Son Eklenen Haberler