Takip Et

SON DAKİKA

İYİ Parti Aydın'da Sarı'ya emanet

8 Aralık 2018, Cumartesi 20:16

     


Görevden alınan İYİ Parti Aydın İl Başkanı Betül Akçanal, yeni atanan Cemal Sarı’ya devretmesi gerektiği toplantıya katılmayınca, devir teslimi gerçekleştirmek Kurucu İl Başkanı Recep Taner’e düştü.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

İYİ Parti Genel Merkezi tarafından görevi sonlandırılan İl Başkanı Betül Akçanal’ın yerine Cemal Sarı getirildi. İl binasında gerçekleştirilen devir teslim törenine, İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan, Genel İdare Kurulu Üyeleri Osman Topal ile Şule Tuntaş, İYİ Parti Aydın Kurucu İl Başkanı Recep Taner, İlçe Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Görevden alınan İl Başkanı Betül Akçanal devir teslim törenine katılmadığı için, açılış konuşmasını Kurucu İl Başkanı Recep Taner gerçekleştirdi. İYİ Parti’de hiç kimsenin şahsi ikbal beklemeden siyaset yaptığını vurgulayan Taner, “Geçmişte il başkanı olarak burada ben vardım, benden sonra bugüne kadar Akçanal hanımefendi bu görevi sürdürdü. Şuanda da Cemal Sarı kardeşimizi İl Başkanı olarak görev verildi. Bu bir görev değişikliğidir. Bu değişiklikler siyasette bugüne kadar ola gelmiştir, bundan sonrada olmaya devam edecektir. Bize bu görevi layık görenler, bir başkasını da getirebilir. Bugün görevi devralacak olan Cemal Sarı’ya başarılar diliyorum. Değişikliğin Aydın’a, partimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederim” diye konuştu.

“ELLERİMİZİ DİZLERİMİZE DEĞİL, ELLERİMİZİ ELLERİMİZE VURACAĞIMIZ GÜN OLSUN”

İİYİ Parti’nin her siyasi partiden ismi barındırdığını ifade eden Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan, “Çok çeşitli tehditler almamıza rağmen partimizi kurmak ve bugünlere getirmek bizlere nasip oldu. Sizlerin ve 5 buçuk milyon oy veren vatandaşımızın sayesinde zorlukları başardık. 43 milletvekili ile İYİ Parti’yi Meclise koyduk. Meclis’te partimizin temsil edilmesini sağladık. Bundan dolayı herkese müteşekkiriz. Şimdi önümüzde çok çok önemli yerel yönetimler seçimi var. Bu seçimlerde bizim başarılı olmamız gerekiyor. Bunun için ilçelerimizin bazılarında yönetim, bazılarında ilçe başkanlığı değişikliği oldu. İller de de aynı değişiklikler yapıldı. Aydın’da da bir il başkanlığı ve yönetim değişikliğine gidildi. Aydın’ımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Bugüne kadar emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Ben sizlerle yemin ederim gurur duyuyorum. Önümüzdeki yerel seçimlerde ellerimizi dizlerimize değil, ellerimizi ellerimize vuracağımız gün olsun” dedi.

 

VATANDAŞIMIZIN AÇTIĞI KREDİYİ EN VERİMLİ ŞEKİLDE KULLANIP BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ

İYİ Parti Aydın İl Başkanı olarak görevlendirilen Cemal Sarı, öncelikle bu görevi kendisine layık görenlere teşekkür ederek başladığı sözlerinde, “Kuruluşundan bugüne Aydın İl Teşkilatımızda görev almış başta Kurucu İl Başkanımız Recep Taner ve görevi devraldığım Betül Akçanal olmak üzere, tüm yönetici arkadaşlarıma, kuruluşta görev yapan ve bugün görev yapmakta olan ilçe başkanlarıma, bugüne kadar emeği geçen tüm partililerimize ve desteklerini esirgemeyen bize gönlünü açan tüm Aydınlı hemşehrilerimize teşekkür ediyor, bundan sonra ki süreçte de desteklerini bekliyorum. Yol haritamız, teşkilatlanmamızı süratle tamamlayarak 31 Mart 2018 Mahalli İdareler Seçimine hazır hale gelmektir. Bir yaşını henüz yeni doldurmuş İYİ Parti Aydın’da 24 Haziran Milletvekilliği seçiminde, her türlü engellemelere rağmen yüzde 15 oy ile üçüncü parti olmayı başarmıştır. Yani İYİ Parti Aydın’da kendisine siyasi bir alan açmış ve vatandaşımız nezdinde kabul görmüştür. Bunun için öncelikle ifade etmek isterim ki, İYİ Parti Aydın İl Teşkilatı olarak, vatandaşımızın bize açtığı bu krediyi en verimli şekilde kullanıp, yapılacak mahalli idareler seçiminde Aydın ve ilçelerinde İYİ Parti olarak daha büyük başarılara imza atacağız. Çalışmalarımız bu eksende devam edecektir. Allah mahcup eylemesin. Allah yardımcımız olsun” diye konuştu

Konuşmaların ardından yeni İl Başkanı olan Sarı’ya, mevcut başkan Akçanal’ın yerine Kurucu İl Başkanı tarafından bir plaket takdim edildi. Daha sonra hep birlikte el ele başarı pozu verilmesiyle tören sona erdi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler