Takip Et

SON DAKİKA

"Yılmaz biçilmiş kaftandı"

8 Şubat 2016, Pazartesi 11:13

     


CHP Gençlik Kolları'nın 14. Olağan Genel Kurultayı'nda, Gençlik Kolları Genel Başkanlığına 237 oy alan Emre Yılmaz seçildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Ankara Yenimahalle Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde yapılan kurultayda, adaylar Ali Gökçek, Emre Yılmaz ve Ceyhun Sabahattin Sorguç'un listeleri yarıştı.

CHP Aydın İl Gençlik Örgütünün desteklediği Emre Yılmaz, oy kullanan 509 delegeden 237’sinin oyunu alarak CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığına seçildi. Diğer adaylardan Ali Gökçek 164, Sabahattin Sorguç ise 108 oy aldı. Diğer yandan, Emre Yılmaz’ın MYK listesinde önceki dönem CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Kemal Güneri yer aldı.

Kurultayla ilgili değerlendirmelerde bulunan CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz Tilki, şunları söyledi:

“Emre Yılmaz, gerek bilgisi, gerek donanımı, gerekse projeleri ile görev için biçilmiş kaftandı. Bizde Aydın İl Örgütü olarak desteğimizi Emre Yılmaz’dan yana kullandık. Emre Yılmaz başkanımızın sonuna kadar yanındayız. Ayrıca Emre başkanımızın MYK listesinde CHP Aydın bir önceki İl Gençlik Kolları Başkanımız Kemal Güneri de bulunmaktadır. Birlikte yol yürüdüğüm, dostum, yoldaşım Kemal Güneri’yi de destekliyor ve kutluyorum. Aydın'ımızı layığıyla temsil edeceğinden hiçbir kuşkum yoktur. 14. Olağan Kurultayda seçilen yeni başkan ve MYK’mıza önümüzdeki dönem için başarılar diliyorum, inançlı mücadelemiz devam edecek.” (GAMZE KORKMAZ)







 
Son Eklenen Haberler