Takip Et

SON DAKİKA

Roman Vekil Purçu: ''Sökeli olmaktan gurur duyuyorum''

8 Şubat 2016, Pazartesi 14:00

     


Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) İzmir Milletvekili seçilerek Türkiye’nin ilk Roman Milletvekili olan Özcan Purçu, Sökeli olduğu için her yerde övündüğünü ve Sökeli olmaktan ise gurur duyduğunu söyledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, Söke Belediyesi Başkanı Süleyman Toyran’a yaptığı ziyarette ilçe için yapılması gereken ne varsa yapmaya hazır olduğunu bildirdi. Kendisinin Söke’nin çocuğu olduğunu vurgulayan Purçu, şöyle konuştu:

“CHP’den seçilen ilk Roman Milletvekili olduğum için ve ilk kırmızı plakalı Roman vekil olduğum için mutluyum. Sökeli olarak da gurur duyuyorum. CHP’de Genel Başkanımız ırk ayrımı yapmadan siyaset yapıyor. Ben de bir Roman olarak parti içinde en sevilen birisi oldum. Genel Başkanımın isteği doğrultusunda da milletvekili seçildim. Söke’nin sorunlarının çözümü için yapmam gereken ne varsa yapmaya hazırım. 24 saat sizlerin emrindeyim. Genel Başkanımız ile iyi ilişkiler içerisinde olduğumuz için sizlerin isteklerinin iletmemde bir sıkıntı olmaz. Sıkıntıların giderilmesi için de elimden geleni yapacağım. Büyükşehir Yasası’nın sizlerin elini kolunu bağladığını biliyorum. AK Parti de Büyükşehir Yasası’nda yanlış yaptığını anladı. CHP meclise altından tepsi de sunsa kabul görmüyor.”

BATIDA SIKINTI VAR

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ise Büyükşehir Yasası’nın birçok şeyi ellerinden aldığını, yasa nedeniyle ellerinin kollarının bağlandığını, batı ilçelerinin de birçok hizmetten yararlanamadığını belirterek, bu sıkıntıların bir an önce çözüme kavuşması için desteklerini istedi. Purçu, Söke için yapmaları gerek ne varsa yapmaya çalışacağının sözünü verdi. (BURHAN CEYHAN)







 
Son Eklenen Haberler