Takip Et

SON DAKİKA

''Bunlara değil oy, selam bile verilmez''

6 Ekim 2016, Perşembe 16:16

     


AK Parti Sultanhisar İlçe Yönetimi ile birlikte görevinden istifa eden Atça Mahalle Temsilcisi Mehmet Çetin, isim vermeden eleştirdiği milletvekiline ağır eleştirilerde bulundu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

AK Parti Aydın İlçe Teşkilatları’nda yapılan değişiklikler sonrası, salı günü istifa eden AK Parti Sultanhisar İlçe Yönetimi’nin mahalle temsilcisi olarak görev yapan Mehmet Çetin, sosyal medya sayfasında eleştirdiği AK Partili milletvekili için, “Yatsın, kalksın, Recep Tayyip Erdoğan’a dua etsinler. Yoksa bunlara değil oy, selam bile verilmez!” dedi.

"YÖREDE DEĞNEKSİZ GEZEN MİLLETVEKİLİ"

Teşkilatlardaki görev değişiklikleriyle ilgili düşüncesini soranlara, "Üzerinde düşünmeye değmez, nasıl geldiyse öyle gider" yanıtını verdiğini belirten Çetin, bu cevabını çemkirenlerin olduğunu söyledi. “Teşkilatın ruhunu değiştirmeden, aktörleri yenilemenin ne anlamı var?” diyen Mehmet Çetin, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Bazı milletvekilleri, bazı teşkilatların hakimiyet alanını işgal etmişse eğer, o teşkilatın yönetim kadrosundaki simaların niteliği neyi değiştirir? Benim bildiğim, anladığım ve onayladığım milletvekili olarak görevlendirilen vatandaşın statüsü, milletin ve dolayısıyla teşkilatın vekili olmaktan ibarettir; asli unsuru, ruhu veya patronu değil! AK Parti birçok teşkilatta bu anlayışı oturtmuş olsa da kıyıda köşede kalan bazı yörelerde bu absürt tahakküm sürüyor. Dolayısıyla oralardaki teşkilatların varlığıyla yokluğu hiçbir şey ifade etmez. Milletvekili danışmanlarının bile teşkilatların üzerinde konuşlandığı bir yapılanma, derinden sorgulanmalıdır. Bu bahtsız yörelerde değneksiz gezen milletvekillerinin anlayışı doğrultusundaki teşkilatların görevleri; kendilerini karşılayıp uğurlayacak, afişlerini asacak ve her yerde alkışlayacak kuru kalabalıktan ibaret olmalı. Öyle ya; zaten oyları Recep Tayyip Erdoğan tek başına topluyor. Teşkilatlara ne hacet? Öyle mi? Öyle! Ama öyle olmamalı! Ulvi davalar, teşkilatların omuzlarında yücelir, şahısların değil! İşte böyle, teşkilat adabından ve dava şuurundan yoksun herifleri milletvekili adayı yaparak seçmene dayatırsanız, onca zamana ve emeğe mal olmuş hareketin içine eder ve üstüne de sıltarırlar! Yatsın, kalksın, Recep Tayyip Erdoğan’a dua etsinler! Yoksa bunlara değil oy, selam bile verilmez!..'' (ERDAL AYDIN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler