Takip Et

SON DAKİKA

AK Parti'de bir ilk

5 Ocak 2017, Perşembe 17:07

     


AK Parti Germencik İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı'na atanan Sevde Türemen Laçin, AK Parti'nin ilk kadın ilçe gençlik kolları başkanı oldu.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

AK Parti Germencik İlçe Gençlik Kolları eski başkanı Muratcan Karabıyıkoğlu, 30 yaşını doldurması sebebiyle görevinden istifa etti. Karabıyıkoğlu’ndan boşalan başkanlığına, kadın kollarında da görev almış olan Sevde Türemen Laçin atandı.

“TEŞKİLATIN İÇİNDEN”

AK Parti Germencik İlçe Başkanı Aydın Menekşe, AK Parti’de Türkiye’de ilk kez bir kadının, gençlik kolları başkanı olarak görev yapmasından mutlu olduklarını belirterek, “Eski gençlik kolları başkanımız 30 yaşını doldurduğu için görevi bıraktı. Yönetim olarak Sevde kardeşimizin bu görevi layıkıyla yapacağını düşündük. Kendisi teşkilatın içinden birisiydi. Önceki görevlerini de başarılı şekilde sürdürdü. Siyaseti ve mücadele etmeyi seven birisidir. Genel merkezimiz ve il teşkilatımız uygun gördü. Bayan olması bizim için avantajlı. Ana kadememiz ve kadın kollarımızla uyumlu şekilde çalışmayı sürdüreceğini düşünüyorum” dedi.

“BU OLUŞUM DİĞERLERİNDEN FARKLI”

Önceki gün AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Enes Yıldız’dan mazbatasını alarak göreve başlayan Sevde Türemen Laçin, “Germencik’te gençlere yeni bir heyecan, yeni bir oluşum getirmek istiyorum. Bu oluşum diğerlerinden farklı olacak. Kadınlar her konuda daha başarılı olduğu için bu işi de kadın olarak daha iyi götürebileceğimi düşünüyorum. Önümüzde referandum var. Bunun için tüm gücümüzle çalışacağız” dedi. 29 yaşındaki kadın başkan Laçin, evli ve 2 çocuk annesi. (GÖKHAN DÜZYOL)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler