Takip Et

SON DAKİKA

Kalbin aynası efor testi, Çine'de

16 Eylül 2017, Cumartesi 16:50

     


Çine Devlet Hastanesi hizmet kalitesini artırmak amacıyla Eforlu Ekg cihazını aldı. Çine Devlet Hastanesi Başhekimi Engin Tetik, cihaz ile kalp ve damar hastalarına daha iyi hizmet verilebileceğini belirtti.

 

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

 

Çine Devlet Hastanesi hizmet kalitesini artırmak amacıyla Eforlu Ekg cihazını aldı. Çine Devlet Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Doktor Mithat Selvi, eforlu EKG cihazı ile kalp ve damar hastalıklarının daha hızlı bir şekilde tespit edileceğini ifade ederken, “Cihazımız ile hizmet vermeye başladık. Cihaz ile stres testi yapıyoruz. Egzersiz yolu ile kalp ve damar tıkanıklıklarının teşhisinde ve takibinde cihazımız bize fayda sağlıyor. Hasta ve biz doktorlar açısından artık daha net sonuçlara ulaşacağız. Bu cihazımızın kullanım alt sınır yaşı 40. 40 yaş üstü ve günlük aktivitelerini yerine getirebilen kişilerde cihazımızı kullanabiliyoruz” dedi.

 

“YOL GÖSTERİCİ OLACAK”

Çine Devlet Hastanesi Başhekimi Engin Tetik ise, “Hastane olarak hizmet kalitemizdeki çeşitliliği artırmak adına Eforlu Ekg cihazımızı aldık. Bu cihaz ile kalp hastalarımıza daha iyi hizmet vereceğiz. Bu cihaz ile yapılan test özellikle kalp damar tıkanıklığı tespitinde yol gösterici olacak. Cihazın alımı sürecinde desteklerinden dolayı Aydın Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzman Doktor Selma Özcan’a teşekkür ediyorum” diye konuştu. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler