Takip Et

SON DAKİKA

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü’ne Şenel atandı

1 Aralık 2016, Perşembe 18:51

     


Aydın İl Sağlık Müdürlüğü’ne Kocaeli Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Mustafa Serkan Şenel atandı.

Aydın İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Kasım Çetin’in Aydın, Denizli ve Muğla illerinin sağlık koordinatörü olarak görevlendirilmesi üzerine Aydın İl Sağlık Müdürlüğü’ne atanan Dr. Mustafa Şenel bugün itibariyle görevine başladı.

Kocaeli doğumlu olan Dr. Şenel, Kocaeli Halk Sağlığı Müdür Yardımcılığı görevinden ayrılmasından dolayı üzüntülü olduğunu fakat bir üst görevde Ege Bölgesi’nin gözbebeği Aydın’da ülkesine hizmet edecek olmasının da kendisini sevindirdiğini söyledi.

"2017'DE ŞEHİR HASTANESİ ÇALIŞMALARINA AĞIRLIK VERİLECEK"

Aydın’da bugüne kadar sağlıkla ilgili olarak önemli adımlar atılmış olduğunu kaydeden Dr. Şenel, “2017 itibariyle çok daha iyi hizmetlerin hayata geçmesi için canla başla çalışacağız. Aydın Valisi Ömer Koçak, Sağlık Bakanlığı’nda müsteşar yardımcılığı deneyimi olan önemli bir isim. Kendisinin de Aydın’da sağlık yatırımlarıyla ilgili yakınen hassasiyet gösterdiğini biliyoruz. 2017’de hızlıca tesisleşmeyle birlikte şehir hastanesi için de çalışmalara ağırlık verilecek” diye konuştu.

DR. MUSTAFA ŞENEL KİMDİR?

1976 yılında Kocaeli’de doğdu. Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2001 yılında mezun oldu. Beykent Üniversitesi Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi Yüksek Lisansını 2014 yılında tamamladı.

Bartın Arıt Sağlık Ocağı, Marmaris Aksaz Deniz Üs Komutanlığı Sağlık Kısım Amiri, Bartın Sağlık Müdürlüğü Sağlık Ocakları Şube Müdürü, Bartın Merkez İlçe Sağlık Grup Başkanı, Bartın Aile Hekimliğine Geçiş Birim Sorumlusu, Bartın Epçiler ASM Aile Hekimi, Kocaeli Körfez Toplum Sağlığı Merkezi Hekimliği, Kocaeli Halk Sağlığı Müdürlüğü Toplum Sağlığı Hizmetleri Şube Müdürü görevlerinde bulundu. 2012 Kasım ayından itibaren Kocaeli Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı olan Şenel, 1 Aralık'ta Aydın İl Sağlık Müdürlüğü'ne atandı. Şenel, evli ve 3 çocuk babasıdır. (MURAT TAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler