Takip Et

SON DAKİKA

Aydın’da Neslim Güngen Güzellik Merkezi törenle açıldı

28 Ekim 2023, Cumartesi 18:34
Son güncelleme: 30 Ekim 2023, Pazartesi 14:48

     


Aydın’ın Efeler İlçesi’nde, Neslim Güngen Güzellik Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

Efeler Mimar Sinan Mahallesi’nde açılan Neslim Güngen Güzellik Merkezi açılış törenine, İncrliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya ile Başkan Yardımcısı Hasan Güneş, AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Ali Kaykı ve çok sayıda davetli katıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Açılış öncesi konuşan AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Ali Kaykı, “Böyle güzel insanlarla bir arada olmaktan çok mutluyum. Benim mutluluğum burada ikiye katlanıyor. Çünkü salon işletmecisi Elmas hanım benim yeğenim oluyor. Bu kurdeleyi birlikte kesmek bana ayrı bir guru veriyor. Güzellik Merkezimizin yeğenim, ailesi ve Aydın halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

“KADIN DİKTATÖR OLMAMASI LAZIM, O ZAMAN ZATEN BAŞARILI OLUR”

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya da, “Neslim Güngen Güzellik Merkezinin 129. Şubesini Aydın merkezde açıyoruz. Tabi kadınlarımızın eli değdiği yerden bereket fazla oluyor. O yüzden kadınlarımızın her işte elinin olması şart. Ama diktatör olmaması lazım, o zaman zaten başarılı olur. Kadınlarımız o nedenle ‘ben’ dememeli, ‘biz’ diyen bütün kadınlar başarılı olur. Tüm kadınlarımıza ve özellikle güzellik merkezinin işletmecisi Elmas hanıma başarılar diliyorum. Allah yollarını açık etsin. Biz her zaman kadılarımızla beraberiz. Tekrar hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Güzellik Merkezi işletmecisi Elmas Basak Peker ve ailesi, protokol üyeleri ile birlikte açılış kurdelesini kesti. Daha sonra Peker ve ekibi, davetlileri salonu tanıttı. Davetlilere Aydın’ın yöresel yemeği keşkek başta olmak üzere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

‘GÜZELLEŞMEKSE GAYENİZ ADRESİNİZ NESLİM GÜNGEN’

Güzellik Merkezi hakkında bilgiler veren Elmas Basak Peker, “Neslim Güngen Güzellik Merkezimizin bugün açılışı yaptık. 11 ay önce faaliyete başlamıştık. Neslim Güngen Güzellik Merkezi bir marka, Türkiye ve Dünya’da 129 şubesi mevcut. Onu Aydın’da temsil ettiğim için çok mutluyum. ‘Güzelleşmekse gayeniz adresiniz Neslim Güngen’ diyoruz ve tüm kadınları güzellik merkezimize davet ediyoruz. Önceliğimiz güler yüzlü hizmet ve hijyen. Çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır diyoruz ve burada tüm güzellik hizmetlerini veriyoruz” ifadelerine yer verdi. (ERDAL AYDIN)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler