Takip Et

SON DAKİKA

17 günde aşık oldu, nikahtan 6 yıl sonra düğün yaptı

26 Kasım 2016, Cumartesi 10:09

     


Söke'de engelli Seyfettin Güllü Sümbül (61) kendisine bakması için anlaştığı Ayşe Güllü Sümbül (46) ile 6 yıl önce nikah kıyarak evlendi. O gün eşine gelinlik giydirerek düğün yapacağı sözü veren koca, bu sözünü 6 yıl sonra yerine getirerek dillere destan bir düğün yaptı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Geçirdiği ameliyat sonrası sol ayağını kullanamaz duruma gelen ve hayatının kalan kısmını engelli olarak yaşamak zorunda olan 3 çocuk babası Seyfettin Güllü Sümbül ,eşinin ölümünden sonra tanıştığı Ayşe Güllü Sümbül ile önce nikah kıydı, 6 yıl sonra da verdiği sözü yerine getirerek eşine gelinlik giydirip düğün yaptı.

BAKICI OLARAK GELDİĞİ EVİN GELİNİ OLDU

Bel fıtığı teşhisi ile 30 yaşında ameliyat olan ve cerrahi müdahaleden sonra sol ayağını kullanamaz hale gelen Seyfettin Güllü Sümbül, “Ameliyat sonrası hareketsiz kaldığım için yürüyemez oldum. Eşimi de 6 yıl önce kanserden kaybettim. Yarı engelli olduğum için bakıma ihtiyaım vardı. Şu anki eşim Ayşe ile oğlumun çöp şiş dükkânında tanıştık. Aydın’a annesi ile birlikte giderken oğlumun dükkanına yemek için gelmişlerdi. Tanıştıktan sonra bakıma ihtiyacım olduğunu, için bana bakmasını teklif ettim. Önce düşündü sonra 'Olur' dedi ve bana bakmaya başladı. Hoşuma gidince de 17 gün sonra evlenme teklifinde bulundum. O da kabul etti. Nikah kıydık ve evlendik. Ama o gün eşime 'Sana bir gün gelinlik giydireceğim ve düğün yapacağımın' sözünü verdim. O günden bugüne kadar eşimi oyalamıştım. Ama 6 yıl sonra da olsa verdiğim sözü yerine getirerek gelinlik giydirdim ve düğün yaptım. Ben Allah’ın sevgili kuluyum çünkü sakat biriyim, herkeste benimle evlenmek istemezdi. Ailelerimiz karşı çıksa da biz birbirimizin hayat arkadaşı olduk, mutluyuz” dedi.

“HAYATIMDA EN HEYECANLI GÜNÜ YAŞADIM”

Hayatında ilk kez gelinlik giyen ve ilk evliliğini yaşayan Ayşe Güllü Sümbül ise, “6 yıl önce annemin Aydın’da Bağ-Kur işi vardı. Onu hallettikten sonra çöp şiş yemek istedik. O sırada eşimle tanıştım. 'Bana bakabilir misin' diye teklifte bulununca 'Ailem razı olursa olur' dedim, kabul ettim. Daha sonra da evlenme teklifi geldi. Önce kabul etmedim. Kendisi, sakat olduğu için evlenmek istemediğimi söyleyince ben de sakatlıkla alakasının olmadığını söyledim. ''Belki ben de bir kaza geçirerek senin gibi olurum'' diye cevap verdim. Nikah sonrası bana bir söz vermişti. O sözün yerine gelmeyeceğini düşünmüştüm ama sağolsun sözünde durdu ve yerine getirdi. Ben gelinlik o da damatlık giyerek düğün yaptık, çok mutlu oldum. O gün benim için en heyecanlı gündü” diye konuştu.

TATLISESTEN AKÜLÜ SANDALYE

30 yaşından sonra sandalyeye mahkum olan Sümbül, kullandığı akülü sandalyeleri ise ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in gönderdiğini ifade ederek, “İlk akülü sandalyemi Tatlıses almıştı. Eskiyince telefonla görüştük ve ikinci akülü sandalyeyi geçen günlerde yolladı. Bizlere de birçok konuda yardımcı oldu” diye konuştu. (BURHAN CEYHAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler