Takip Et

SON DAKİKA

Muhtar Çelik’in mutlu günü

24 Ekim 2023, Salı 10:46
Son güncelleme: 24 Ekim 2023, Salı 18:55

     


Aydın’ın Çine İlçesi Tatarmemişler Mahallesi Muhtarı Mustafa Çelik’in kızı Ayşegül ile Yavuz Er Söker, evlilik yolunda ilk adımı attı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Çine Kaymakamlığı personeli Duran Çelik ile Tatarmemişler Mahallesi Muhtarı Mustafa Çelik’in bir şirkette çalışan kızları Ayşegül Çelik ile Devlet Su İşleri’nden (DSİ) emekli Şakir Söker ve Emir Söker çiftinin bir maden firmasında çalışan oğulları Yavuz Er Söker için görkemli bir nişan merasimi düzenlendi.

Çine Sosyal Tesisler Düğün Salonu’nda düzenlenen nişan törenine, Çine Kaymakamlığı personeli, Çine İlçe Jandarma Komutanı Memiş Arı, Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Tarhan başta olmak üzere mahalle muhtarları, Çelik ve Söker ailelerinin yakınları ve Ayşegül ile Yavuz Er’in arkadaşları katıldı. Genç çiftin salona girişiyle birlikte başlayan törende, çiftin nişan yüzükleri Bayram Ali Aydoğdu tarafından takıldı. Ayşegül ve Yavuz Er, davetlilerle birlikte gönüllerince eğlendi. Davetlilere de çeşitli ikramlarda bulunuldu. Evlilik yolunda ilk adımı atan Ayşegül ile Yavuz Er için Nisan ayında düğün merasimi düzenleneceği belirtildi.

Muhtar Mustafa Çelik, “Bu mutlu günümüzde yanımızda olan herkese teşekkür ederiz. Allah çocuklarımızın mutluluğunu daim etsin” ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler