Takip Et

SON DAKİKA

Başkan Büyükyapıcı'ya sürpriz doğum günü

22 Kasım 2016, Salı 10:58

     


Karacasu Belediye personeli, 56. yaş gününü kutlayan Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı’ya doğum günü sürprizi hazırladı. Başkan Yardımcısı Erdinç Gümüş ve Meclis Üyesi İbrahim Kayahan'ın da makamında bulunduğu sırada karşısında personelini gören Başkan Büyükyapıcı, özel gününde kendisini yalnız bırakmayıp doğum gününü kutlayan personeline teşekkür etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı 56 yaşına bastı. Sosyal medyada doğum günü olduğunu öğrenen belediye personeli, önce aldıkları yaş günü pastasını mumlarla süsledi. Daha sonra da pasta ile başkanlık makamına girdi.

Odasına girip doğum gününü kutlayarak sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu nice yıllar dileyen personelini karşısında gören Başkan Büyükyapıcı, duygulu anlar yaşadı.

“Sosyal medya çıktı, mertlik bozuldu. Özel günler hiç gizli kalmıyor” diyerek espri yapan Başkan Büyükyapıcı, “Alışkın değilim böyle kutlamalara. Hatırlanmak çok güzel bir duygu. Bu güzel günde yanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz için teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettiniz. Biz bir aileyiz. Hep birlikte Karacasu halkına hizmet ediyoruz. O derece deneyimli personelimle birlikte olmaktan ayrıca mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum” dedi.

Bir dilek tutup mumları söndürdükten sonra pastasını kesen Başkan Büyükyapıcı, tüm personeline teşekkür edip odada bulunanlarla birlikte pastadan yedi. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler