Takip Et

SON DAKİKA

Aydın’da Emre Aydın coşkusu

20 Mayıs 2017, Cumartesi 15:37

     


Aydın’da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen konserde sahne alan Emre Aydın, şarkılarıyla gençlere unutulmaz anlar yaşattı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’da başlattığı ulusal kurtuluş mücadelesinin 98’inci yıl dönümü, Aydın’da Emre Aydın konseriyle kutlandı. Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen Emre Aydın konseri, Aydınlı gençlere unutulmaz bir gece yaşattı. Atatürk Kent Meydanı’nda gerçekleşen konseri, yaklaşık 20 bin kişi izledi.

Sevilen şarkıcının parçalarına eşlik eden Aydınlı gençler, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı doyasıya kutlarken, unutulmaz bir gün yaşadı. Çoğunluğu gençlerden oluşan Aydınlılar, Emre Aydın’ın şarkılarıyla adeta kendilerinden geçti. Şarkıcı Emre Aydın, şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden topluluğun heyecan ve coşkusuna hayran kaldı. Aydın, sahnedeki performansı ve şarkılarıyla büyük beğeni topladı.

Emre Aydın, “Böyle bir kalabalıklık yok. Biz yaklaşık 2 aydır Aydın’ı konuşuyoruz. En son çıktığımız Aydın konseri de güzeldi ama böyle bir kalabalık yoktu. Keyiflerin yerinde olduğunu görüyorum” dedi. Konseri sırasında hayranlarıyla sohbette eden Aydın, şunları söyledi: “Çok fazla şarkı yazma hevesim vardı. İzmir’de okuyor, ailem de Aydın Söke’de oturuyordu. Buralara çok gelip gidiyordum. Bugün de burada olmaktan çok mutluyum. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı da coşkuyla kutluyoruz.” (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler