Takip Et

SON DAKİKA

Mimar İremnaz ile Diş Hekimi Adem dünya evine girdi

17 Ekim 2023, Salı 17:42
Son güncelleme: 17 Ekim 2023, Salı 17:55

     


Aydın’ın Efeler İlçesi’nde hizmet veren Mimar İremnaz Özkaya ile Diş Hekimi Adem Çeri, düzenlenen dillere destan düğün töreni ile dünya evine girdi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Çine’nin tanınmış esnaflarından ve AK Parti önceki dönem ilçe başkanlarından olan Sarraf Erkan Özkaya ve Özlem Özkaya çiftinin kızları Mimar İremnaz Özkaya ile Şükrü ve Fadime Çeri çiftinin oğulları Diş Hekimi Adem Çeri, düzenlenen düğün töreni ile evlendi.

İremnaz ve Adem çifti için önce Çine Ege by Recep Ege Düğün Kır Bahçesi’nde kına merasimi düzenlendi. Oldukça renkli görüntülerin yaşandığı törende, genç çift ile davetliler gönüllerince eğlendi. 13 ay önce nişanlanan İremnaz ve Adem çifti, Efeler İlçesi’nde düzenlenen baloda gerçekleşen nikah merasiminde ömür boyu mutluluğa ‘Evet’ dedi. İremnaz’ın nikah şahitliğini AK Parti önceki dönem milletvekillerinden Gültekin Kılınç yaparken, damadın şahitliğini de klinik ortağı ve meslektaşı Tolga Turgut yaptı.

Özkaya ve Çeri Ailelerinin mutlu gününde, TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ile Milletvekili Ömer Özmen, Çine Kaymakamı Murat Büyükköse, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten ve Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir ile yönetim kurulu üyeleri, CHP önceki dönem milletvekili ve Çine eski Belediye Başkanı Osman Aydın, AK Parti eski Milletvekili Gültekin Kılınç, iş dünyası ve sağlık camiası başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler