Takip Et

SON DAKİKA

Aşkın gücü, 20 yaşında

14 Şubat 2018, Çarşamba 17:50

     


Doktorlar 3 ay ömür biçti, kalp yetmezliği onu bu hayattan soğuttuğu sırada 20 yıl önce aynı yastığa baş koyduğu eşi ile karşılaştı. Aşkı ona doktorların veremediği şifayı sundu. Dillere destan aşkları tüm sevenlere örnek oldu. Selma Kılışçı ve Veli Kılışçı 20. evlilik yıl dönümlerini dillere destan bir şekilde kutladı.

 

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

 

Çine'de yaşayan Selma Kılışçı, ilkokuldayken okula muayene için gelen doktorların kendisine kalp yetmezliği teşhisi koyarak, sekiz ay içinde ameliyat olması gerektiğini söylemelerine rağmen, maddi imkansızlık nedeniyle ameliyat olamadı. Rahatsızlığına çare bulamayan ve doktorların 3 ay ömrünün kaldığını söylediği Selma Kılışçı'nın hayatı canından çok sevdiği eşi Veli Kılışçı ile tanışmasıyla bir anda değişti. Hayatının aşkı ile tanışan Selma Kılışçı, hayata tutundu. Aşkın gücü, eşinin sevgisi Selma'ya ilaç oldu. Çift 20. evlilik yıl dönümünü sevenleri ile görkemli bir şekilde kutladı. Aydın Büyükşehir Belediyesi Çine Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen Kılışçı çiftinin 20. evlilik yıl dönümüne katılarak çiftin mutluluklarına ortak olan davetliler doyasıya eğlendi. Veli ve Selma Kılışçı, aşklarına şahit olan ve mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetliler ile yakından ilgilendi.

 

"TEK BİR İLACI VAR"

Veli Kılışçı, "Eşimi çok seviyorum, insanları, hayvanları, böcekleri, ağaçları, her sabah kalktığımda aynada gördüğüm benliğimi seviyorum. Yüce Allah'ın yarattığını, Yaradandan ötürü seviyorum. Dünyadaki bütün kötülüklerin tek bir ilacı var, oda sevgi" dedi. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler