Takip Et

SON DAKİKA

Ünlü hiphopçu Baby Brown, Didim’de konser verdi

11 Ağustos 2017, Cuma 18:48

     


İran asıllı ünlü Alman hiphop şarkıcısı Baby Brown, Didim’de konser verdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

'Oriental Poison' adlı şarkıyla adından söz ettiren hiphop şarkıcısı Baby Brown, Didim'de Altınkum Yalı Caddesi'nde bulunan ilçenin en büyük açık hava diskosu Club Medusa’da sahneye çıktı. Konser öncesinde gece kulübünün go-go dansçı kızları dans gösterileri sunarken, dansçılar büyük ilgi gördü.

Saat 02.00’da sahneye askeri kamuflaj desenli kıyafeti ve güneş gözlüğüyle çıkan Baby Brown, gece kulübündekileri Türkçe ve çeşitli dillerde selamlayarak, popüler parçası 'Oriental Poison'u dansçıları eşliğinde seslendirdi. Şarkıcı, yaklaşık iki saatlik konseri sırasında dinleyicileriyle sohbet de etti. Şarkıları ve şovlarıyla tatilcileri coşturan dünyaca ünlü şarkıcı Baby Brown’un konseri sonunda Türk bayrağı açması, büyük alkış aldı. Baby Brown, Aydınlı yakın arkadaşı Vedat Uçar ile de buluştu.

Konser öncesi sorularımızı cevaplandıran Baby Brown, Türkiye’ye gelirken menajerlerinin kendisine Türkiye’nin tehlikede olduğunu söylediklerini, fakat Türkiye’yi çok beğendiğini, Türkiye’deki konserlerine devam edeceğini söyledi. Baby Brown, “Antalya’da birçok mekanda konserler verdim. Bugün Didim’de Club Medusa’dayım. Buradan Antalya’ya geçeceğim, sonra Almanya’ya geri dönüp stüdyo işlerimi tamamlayacağım. 22 Ağustos’ta tekrar Türkiye’ye geleceğim, Antalya’da sahne alacağım” dedi.

Önceki yıllarda birçok kez Türkiye’ye geldiğini, fakat 1 aydır yoğun bir şekilde konserler verdiğini ifade eden Brown, “Türkiye’deki konserlerime devam edeceğim. Türkler en çok oryantal müzikler seviyor. Bu yüzden 'Oriental Poison' adlı şarkım Türkiye’de çok tutuldu. Ama bütün şarkılarım kendi özel şarkılarım. Yeni 15 şarkı projem de var. Bunların hepsi de benim için özel” diye konuştu. Baby Brown, 15 şarkıdan oluşan yeni albümünün yakın zamanda çıkacağını kaydederek, çoğunluğu oryantal müziklerden oluşan albümün Türkler tarafından da sevileceğini vurguladı. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler