Takip Et

SON DAKİKA

Kocamaz Ailesi’nin ikinci ikizleri de evlendi

10 Ekim 2023, Salı 17:37
Son güncelleme: 10 Ekim 2023, Salı 18:22

     


Çineli Sarraf Mustafa Kocamaz ve Hesna Kocamaz çiftinin ikiz oğullarından Uygar Kocamaz ile Ezgi Su Aslan, düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Çine’nin tanınmış esnaflarından Mustafa ve Hesna Kocamaz çiftinin ikiz oğullarından Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde Çocuk Doktoru (Pediatri Uzmanı) olarak görev yapan oğulları Uygar Kocamaz, İzmir Behçet Uz Hastanesi’nde görevli ve Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Üyesi olarak uzun yıllar görev yapan merhum Yıldıray Aslan ile Necmiye Aslan’ın kızları Ezgi Su Aslan, görkemli bir düğün merasimi ile evlendi.

Doktor çift için Efeler’de hizmet veren düğün salonunda gerçekleşen törene, siyaset, iş ve sağlık camiasından yüzlerce davetli katıldı. 2021 yılında ikiz oğullarından İnşaat Mühendisi Yiğit Kocamaz’ın düğün törenini gerçekleştiren Mustafa ve Hesna Kocamaz çifti, diğer ikizleri olan Uygar’ın da düğün merasimini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadı. Kocamaz Ailesi misafirleri ile yakından ilgilenirken, genç çift ile davetliler müzik eşliğinden gönüllerince eğlendi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler