Takip Et

SON DAKİKA

Akademiden Sanat Geceleri başladı

7 Aralık 2017, Perşembe 14:55

     


Akademiden Sanat Geceleri Buluşması, ünlü tenor Hakan Aysev’in mini konseri ile başladı. Her Çarşamba gerçekleştirilecek olan buluşmalar kapsamında ünlü sesleri ağırlayacak olan Akademiden’in ilk programına sanatseverlerin ilgisi yoğun oldu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Akademiden Kültür, Sanat, İletişim, Medya ve Teknoloji Akademisi'nde Sanat Kurulu Başkanı ve Sanatçı-Eğitimci olarak dersler veren ünlü tenor Hakan Aysev, Aydınlı sanatseverlere unutulmaz bir konser verdi. Neşet Ertaş’tan Zeki Müren’e ve Dünya klasiklerine kadar birçok eseri seslendiren Aysev’in konserine 7’den 70’e katılım sağlandı.

 

Gecenin sonunda konseri değerlendiren Aysev, “Aydın benim için her zaman çok özel bir yere sahiptir. Bana Akademiden ile ilgili teklif geldiğinde çok mutlu oldum. Yolun çok başında iken gelip incelemelerde ve fikir alışverişinde bulunduk. Ben ekipten çok umutlandım. Aydın’a yapılacak yatırım beni çok heyecanlandırdı. Özellikle Yıldıray Bey’in de böyle bir organizasyonun içerisinde yer alması beni buraya getiren en büyük etkenler arasında yer aldı. Kendisi benim için çok değerli bir sanatçıdır. Aydın’ın adı gibi aydın insanları sanat ile buluşturmanın heyecanı içerisinde olduğumu tekrarlayabilirim. Bugün ilkini gerçekleştirdiğimiz Çarşamba Buluşmaları'nın ilkini benimle açmaları da onur verici. Konserimiz çok keyifli idi. Devamını gerçekleştireceğimizi de duyurmuş olalım” diye konuştu.

 

Akademiden Yönetim Kurulu Başkanı ve Sanat Yönetmeni Yıldıray Yener de Çarşamba Buluşmaları'nın ilkini Hakan Aysev ile gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Yener, “Akademiden olarak çok güçlü bir kadro ile yola çıktık. Ekibimizde Hakan Aysev gibi dünyaya sesini duyurmuş çok değerli bir ismimiz de mevcut. Biz Aydın’a ve Türkiye’ye adımızı duyurmak için en güzel sanat etkinliklerini yapmak için çok çalışacağız. Sayın Aysev’e de ilk buluşmada bizi yalnız bırakmadığı için teşekkür ederiz” dedi.

 

Hakan Aysev mini konserinin ardından konuklar ile söyleyişi gerçekleştirdi. (AYŞE YILMAZ)

 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler