Takip Et

SON DAKİKA

Kasım ayında burçları neler bekliyor?

7 Kasım 2023, Salı 14:05

     


Önemli bir Ekim ayını geride bıraktık. 14 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşen Güneş, 28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşen Ay tutulmaları artık yavaş yavaş Kasım ayı itibariyle etkilerini daha fazla gösterecek. Önümüzdeki altı aylık süreçte kimimiz iş, kimimiz ev değişikliği yaparken, bazılarımız da özellikle ilişkileri ile ilgili yeni kararlar alacak. Güneş, 22 Kasım’a kadar Akrep burcunda kalacak ve dolayısıyla derin duygular ve tutku hayatımızda ön planda olacak. 22 Kasım sonrası Güneş’in Yay burcuna geçişi ile daha sosyal, daha coşkulu ve daha pozitif hissedeceğimiz zamanlar bizleri bekliyor. Astrolog Burcu Özen, Dünya genelinde uluslararası ilişkiler, yabancılar, göçmenler, gazeteciler, hak, hukuk, adalet, politika konuları mercek altında olacağı bu ay hangi burcu nelerin beklediğini anlattı.

2023 yılı Kasım ayında gökyüzünde neler olacak?

Gücümüzü ve yaşam enerjimizi ifade eden Güneş, 22 Kasım’a kadar Akrep burcunda kalacak ve bu tarih itibariyle Yay burcunda seyahat etmeye başlayacak. Bu da demek oluyor ki, özellikle 22 Kasım’a kadar tutku ve dönüşüm enerjisi hayatımızda eksik olmayacak.
Mücadele gezegeni Mars, 24 Kasım’a kadar Akrep burcu seyahatine devam edecek ve bu tarih sonrası Yay burcuna geçecek. Düşünce şeklimiz bu tarih itibariyle daha pozitif ve yapıcı bir hale gelecek.
İletişim kanallarımızı ve nasıl iletişim kurduğumuzu anlatan Merkür gezegeni, 10 Kasım’a kadar Akrep burcu seyahatine devam ediyor ve bu tarih sonrası Yay burcuna geçecek. Bu dönem itibariyle daha dışa dönük, daha sosyal ve daha pozitif bir hava hakim olacak.
Maddi- manevi değerlerimizi, aşk ve ilişkilerimizi anlatan Venüs, Başak burcu seyahatine 8 Kasım’a kadar devam edecek ve bu tarih itibariyle Terazi burcu seyahatine başlayacak. 8 Kasım sonrası özellikle ilişkiler anlamında daha flörtöz ve daha sosyal olacağız. Beklediğimiz aşk, bu dönem itibariyle kapımızı çalabilir.
Hayatımızı yapılandıran, elinde cetveli ile bize eğitim-öğretim veren Satürn, son dört aydır devam eden geri hareketini 4 Kasım’da sonlandırıp düz hareketine dönecek. Sıkışan duygular artık yerini rahatlamaya bırakacak.
Bolluk ve bereket gezegenimiz Jüpiter, 4 Eylül’de Boğa burcunda başladığı geri hareketine halen devam ediyor ve geri hareketi 31 Aralık’a kadar devam edecek. En önemli gündem maddemiz, tüm dünya geneli ve bizler için de ekonomi, para piyasaları, gıda ve yatırım konuları olacak.
Bunun yanında hayatımıza ani, beklenmedik değişiklikleri, sürprizleri getiren Uranüs, Boğa burcu gerilemesine 28 Ağustos’ta başladı ve gerileme 28 Ocak 2024 tarihinde bitecek.
Hayallerimizi, ideallerimizi ve hatta kayıplarımızı anlatan Neptün gezegeni Balık burcunda halen gerilemekte ve gerilemesi 7 Aralık’ta son bulacak.
Yine her ay olduğu gibi gökte bir tane Yeni Ay ve bir tane de Dolunay deneyimleyeceğiz. 13 Kasım’da 20 derece Akrep burcunda bir Yeni Ay, 27 Kasım’da da 04 derece İkizler burcunda bir Dolunay gerçekleşecek.

Koç ve Yükselen Koçlar

Sevgili Koçlar,

Bu ay maddi-manevi değerler, yurt dışı, eğitimler, ikili ilişkiler ve günlük iş akışınızın olduğu alanlara özellikle dikkat çekiyor. Planda olmayan harcamalar ya da satın alma yapacağınız somut bir değerden sebep bazı para çıkışları olası. Bunun yanında uzun zamandan beri başlamak istediğiniz kursa başlayabilir ya da bir anda planda olmayan bir yurt dışı seyahatine çıkabilirsiniz. Ancak bir gidiş olacaksa gideceğiniz yere dair otel, uçak vs. kontrollerinizi iki kere yapmanızı tavsiye ederim. İş hayatınıza dair bazı organizasyon değişiklikleri nedeniyle yeni sorumluluklar da gündeme gelebilir. Son dört aydır psikolojik olarak yorulmuş olabilirsiniz; 4 Kasım itibariyle artık rahatlamaya başlayacaksınız. İlişkileriniz açısından olumlu bir aya giriş yapıyorsunuz sevgili Koçlar. Özellikle 8 Kasım sonrası bekar Koçlar evlilik kararı alabilir ya da bir iş ortaklığına girebilirler.

13 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde, ertelediğiniz sağlık kontrollerinizi gerçekleştirmenizi tavsiye ederim. Bununla birlikte bazı para çıkışları ya da bir kredi kullanımı da gündeme gelebilir. 27 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde kardeş, kuzen ve yakın çevrenize dair bazı yeni konular gündeme gelebilir ve onların hayatlarına dair konularla daha çok ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Koçlar.

Boğa ve Yükselen Boğalar

Sevgili Boğalar,

Bu ay; evlilik, ilişkiler, ortalık, harcamalar ve günlük iş akışınızın olduğu alanlara vurgu yapıyor. Özellikle 24 Kasım sonrası, harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir dönem. Bazı hesapta olmayan harcamalar söz konusu olabilir. Özellikle 22 Kasım’a kadar olan dönemde evliliklerinizde bazı form değişiklikleri de olası. Bunun yanında bekar Boğa burçları beklenmedik bir şekilde evlilik kararı da alabilirler. Eğer bir iş değişikliğine gitmek istiyorsanız ya da işinizde bazı organizasyon değişiklikleri ve de özlük haklarınızda büyüme gibi bir beklentiniz varsa; özellikle 8 Kasım sonrası daha pozitif etkiler mevcut. Gökyüzü bu anlamda sizi destekliyor olacak. Son dört aydır özellikle sosyal çevre ve arkadaşlıklarınız ile ilgili sorunlar yaşıyorsanız, 4 Kasım itibariyle artık bu konulara dair daha rahat bir dönem sizleri bekliyor olacak. Yalnız sağlığınız ile ilgili bir uyarı yapmak isterim ki; eğer ertelemiş olduğunuz herhangi bir sağlık kontrolünüz mevcutsa bu ay, yaptırmak için en doğru zamanlardan birisi sevgili Boğalar.

13 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde evlilik, ortaklık ve ikili ilişkileriniz ile ilgili yeni başlangıçlar olası. Bekar Boğalar yine bu dönemde evlilik kararı alabilirler. 27 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde para kaynaklarınızda bazı artışlar olabilir ya da mesela uzunca zamandır alamadığınız bir borcunuzun geri dönüşü de olası. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Boğalar.

İkizler ve Yükselen İkizler

Sevgili İkizler,

Bu ay; günlük iş akışınız, ev hayatınız, yerleşim ve ikili ilişkiler alanınıza dikkat çekiyor. Özellikle 22 Kasım’a kadar evlilik, ortaklık ve ikili ilişkiler alanlarınızda bazı yeni gelişmeler olası. Özellikle 24 Kasım sonrası çatışmalara dikkat etmek lazım. Bunun yanında bekar İkizler burçları ise bir anda evlilik kararı alabilir ya da bir iş ortaklığına gitme fikri gündeme gelebilir. Bebek haberi bekleyen evli İkizler burçları güzel haberi 8 Kasım sonrası iyicil etki olarak sevdikleri ile paylaşabilirler. Son dört aydır kariyeriniz ve hayattaki hedefleriniz ile ilgili bazı sıkışıklıklar oldu ise, 4 Kasım itibariyle rahatlamalar da söz konusu. Yine uzun zamandır başlamak istediğiniz bir hobinizi bu ay hayata geçirebilirsiniz. Ayrıca 8 Kasım sonrası aşk ve ilişkiler adına şans sizden yana sevgili İkizler.

13 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde iş hayatınız ile ilgili bazı değişimler olası, hatta bir iş değişikliği de yapabilirsiniz. 27 Kasım’da burcunuzda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde hayatınızın gerek iş, genel özel alanlarında değişimler olası. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili İkizler.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler

Sevgili Yengeçler,

Bu ay; özellikle aşk, ilişkiler, çocuklar ve günlük iş akışınızın olduğu alanlara dikkat çekiyor. Özellikle 22 Kasım’a kadar olan süreçte iş hayatınız ile ilgili değişimler olası. Bir organizasyon değişimi nedeniyle kariyerinizde ya da pozisyonunuzda gelişmeler olabilir sevgili Yengeçler. Bebek bekleyen Yengeç burçları 24 Kasım’a kadar bu güzel haberi sevdikleri ile paylaşabilirler. Bunun yanında ilişkisi olan Yengeçler için yine 24 Kasım’a kadar bazı çatışmalar da olası; sakin kalmakta fayda var. Sonrasında rahatlama olacaktır. 8 Kasım sonrası ev ve yerleşim konularınız oldukça ön planda. Uzun zamandan beri yapmak istediğiniz ev değişikliğini de yine bu ay gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca son dört aydır ertelemek zorunda kaldığınız ve bir türlü gerçekleştiremediğiniz, bir seyahat, eğitim vs. var ise artık 4 Kasım itibariyle organize olabilirsiniz. Zira sıkışık enerjiler bu temalar anlamında ortadan kalkıyor. Bir uyarı olarak, eğer ertelenmiş olan sağlık kontrolleriniz var ise, özellikle 24 Kasım sonrası gerçekleştirmek iyi olacaktır.

13 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde aşk, ilişkiler, hobiler ve çocuklar ile ilgili yeni konular gündemde olacaktır. Yeni bir ilişkiye başlayabilir ya da özellikle uzun zamandan beri beklediğiniz bebek haberini alabilirsiniz. 27 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde bazı kadersel gelişmeler olası. Ayrıca hayatınızın her alanı ile ilgili olarak yeni farkındalıklar da olası. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Yengeçler.

Aslan ve Yükselen Aslanlar

Sevgili Aslanlar,

Bu ay; özellikle ev, yerleşim, aile büyükleriniz, aşk ve ilişkiler ile ilgili konulara dikkat çekiyor. Özellikle 22 Kasım’a kadar uzun zamandan beri yapmak istediğiniz ev değişikliğini gerçekleştirebilir ya da yine bir dekorasyon değişikliğine gidebilirsiniz. Bekar Aslan burçları için bu ay aşk adına şanslı etkiler de mevcut. Özellikle 11 Kasım sonrası yeni karşılaşmalar ve tanışmalara açık bir dönem. Ancak ilişkisi olanlar için 24 Kasım sonrası bir miktar çatışmalara açık, sakin kalmakta fayda olacaktır. Yine özellikle bebek haberi bekleyen Aslanlar bu güzel haberi 22 Kasım sonrası sevdikleriyle paylaşabilirler. Maddi değerler ile ilgili olarak 8 Kasım tarihine kadar çok pozitif etkiler mevcut. Bir terfi ya da iş değişikliği sonucu maddi değerlerinizde artış olabilir mesela. 8 Kasım sonrası yakın çevre, kardeşler ya da kuzenleriniz ile ilgili bazı gelişmeler olası, hatta birlikte bir iş yapma fikri de oluşabilir sevgili Aslanlar.

13 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde ev ve yerleşime dair konular gündeme gelebilir. Bir ev değişikliğine gidebilirsiniz mesela. 27 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde çokça sosyal zaman geçirebilirsiniz. Bazı arkadaşlıklarınızda da sonlanmalar olası. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Aslanlar.

Başak ve Yükselen Başaklar

Sevgili Başaklar,

Bu ay; özellikle kardeşler, yakın çevre, yerleşim, ev, maddi değerleriniz gibi alanlarınıza ışık tutuyor. Özellikle 22 Kasım’a kadar kardeşleriniz ile ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir ve hatta birlikte bir iş yapma fikrine sıcak bakmaya başlayabilirsiniz. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız, özellikle 24 Kasım’a kadar yapacağınız yeni anlaşma, sözleşmeleri dikkatli okuyup incelemenizi tavsiye ederim. 10 Kasım sonrası ev ve yerleşime dair konular gündeminizi oldukça meşgul edecek gibi duruyor sevgili Başaklar. Bu ay bir ev değişikliğine dahi gidebilirsiniz. 8 Kasım sonrası maddi değerleriniz anlamında oldukça olumlu gelişmeler mevcut. Mesela alacağınız terfi sonrası özlük haklarınızda bir artış olabilir. Bunun yanında evli ya da ortaklığı olan Başakların son dört aydır aksayan ilişkilerinde yine rahatlamalar da olası.

13 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde kardeşlerinize dair yeni gelişmeler olası. Bunun yanında yeni bir ticari girişimde de bulunabilirsiniz. 27 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde kariyer, iş ve hayat hedefleriniz ile ilgili bazı değişimler olası. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Başaklar.

Terazi ve Yükselen Teraziler

Sevgili Teraziler,

Bu ay; özellikle maddi değerler, kardeşler ve yakın çevre gibi alanlarınıza ışık tutuyor. 22 Kasım’a kadar para kaynaklarınızda bir artış ya da değişim söz konusu olabilir. Bu bir iş değişikliği ya da ek bir yeni ticari girişim sebebiyle olabilir mesela. Sosyal medya ya da internet üzerinden bir kazanç sağlıyorsanız, özellikle 11 Kasım sonrası yeni anlaşma, sözleşmelere çok açık bir dönem. Ancak özellikle 24 Kasım itibariyle atacağınız imzalara dikkat edin derim. Özellikle son dört aydır günlük iş akışınızın ağır aksak olduğunu düşünüyorsanız, 4 Kasım itibariyle artık bir rahatlama olacaktır. 8 Kasım sonrası hayattaki hedefleriniz ile ilgili yeni bir planlama yapabilir, gerek ev, gerek özel, gerekse iş hayatınıza dair bir değişim yapma fikri geliştirebilirsiniz. Görsel anlamda yapmak istediğiniz bir değişim varsa, yine 8 Kasım sonrası daha iyicil etkiler mevcut sevgili Teraziler.

13 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde maddi kaynaklarınıza dair yeni ve pozitif gelişmeler olası. 27 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde gerek özel, gerekse iş sebebiyle bir yurt dışı seyahati programı gündeme gelebilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Teraziler.

Akrep ve Yükselen Akrepler

Sevgili Akrepler,

Bu ay; sizler için özellikle maddi değerler ve kişisel hedeflerinize dair yapacağınız olası yeni konulara dikkat çekiyor. 22 Kasım’a kadar gerek özel, gerekse iş hayatınıza dair bazı yeni gelişmeler olası. Bir evliliği sonlandırabilir ya da tam tersi yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz sevgili Akrepler. Eğer bir ticaret ile uğraşıyorsanız, özellikle 10–24 Kasım arası yeni anlaşma ve sözleşmeler gündeme gelebilir. Bu tarih sonrası olası yapacağınız anlaşma ve sözleşmeleri iyi okumanızı tavsiye ederim. Yine 24 Kasım sonrası maddi anlamda bazı beklenmedik harcamalar da olası; bu ay ayağınızı yorganınıza göre uzatın derim. 8 Kasım itibariyle etrafınızda olan bitene ekstra kulak kabartın derim zira bazı gizli ilişkiler, sözler olabilir. Her anlatılana inanmayın sevgili Akrepler. Bu arada uzun zamandan beri bebek haberi bekleyen Akrepler, bu ay 4 Kasım itibariyle bu güzel haberi sevdikleri ile paylaşabilirler.

13 Kasım’da burcunuzda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde gerek özel, gerekse iş hayatınıza dair bazı gelişmeler olası. 27 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde bir kredi kullanımı ya da bir yatırım söz konusu olabilir. Ayrıca ertelemiş olduğunuz bir sağlık kontrolü var ise, bu ay yaptırmak için güzel etkiler mevcut. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Akrepler.

Yay ve Yükselen Yaylar

Sevgili Yaylar,

Bu ay; gerek özel, gerekse iş hayatınıza dair yeni ve önemli olayların gündeme geleceğini gösteriyor. Psikolojik olarak oldukça yorgun olabilirsiniz ancak 22 Kasım itibariyle daha rahat bir dönem sizleri bekliyor olacak. Eğer ilişkilerinizde bazı sorunlar var ise, özellikle 10–24 Kasım tarihleri arası çözmek için girişimlerde bulunabilirsiniz ancak bu tarih sonrası çok tavsiye etmem. Özellikle ilişkilerde 24 Kasım sonrası bazı gerginlikler olası, sakin kalmanızı tavsiye ederim. Bunun yanında bu ay görsel anlamda kendinizde bir değişiklik yapmak istiyorsanız, yine 24 Kasım öncesi gerçekleştirmek daha sağlıklı olacaktır sevgili Yaylar. 8 Kasım itibariyle enerjinizin daha yükseleceğini ve çokça sosyal aktiviteler içinde yer alacağınızı söyleyebilirim. Ayrıca son dört aydır devam eden olası ev ve yerleşime dair sorunlar, 4 Kasım sonrası sırasıyla çözülmeye başlayacaktır.

13 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde kadersel anlamda bazı değişimler ve haberler olası. 27 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde evlilik, ortaklık ve ikili ilişkileriniz ile ilgili bazı değişim ve form değişiklikleri olabilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Yaylar.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar

Sevgili Oğlaklar,

Bu ay; özellikle sosyal çevre, sağlık ve kariyer alanlarınıza ışık tutuyor. Özellikle 22 Kasım’a kadar oldukça sosyal ve eğlencenin hakim olduğu bir dönem sizleri bekliyor. 22 Kasım sonrası sağlık konuları ön plana çıkıyor. Uzun zamandan beri ertelemiş olduğunuz kontrolleriniz varsa bu ay, gerçekleştirmek için oldukça doğru bir zaman. Bununla birlikte 8 Kasım itibariyle gerek sosyal çevre, gerekse iş hayatınızdaki ilişkileriniz ile ilgili olarak dikkatiniz ekstra yüksek olsun. Arkadan iş çeviren kişilere, gizli kapaklı, kapalı kapılar ardında yapılan konuşmalara özellikle prim vermemeye çalışın derim. 8 Kasım itibariyle iş, kariyer ve hayatınıza dair hedefleriniz ile ilgili oldukça iyicil gelişmeler söz konusu olabilir. Beklediğiniz terfi bu ay gerçekleşebilir ya da uzun zamandan beri beklediğiniz iş teklifini bu ay alabilirsiniz. Bununla birlikte son dört aydır yakın çevre, kardeşler, kuzenler vs. ile çözülemeyen sorunlarınız var ise, 4 Kasım itibariyle artık pozitif gelişmeler yaşamanız olası sevgili Oğlaklar.

13 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde yeni gruplara katılabilir ve bir çevre değişikliğine gitmek isteyebilirsiniz. Hatta bir STK’da görev almaya dahi başlayabilirsiniz. 27 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde günlük iş akışınızda bazı gelişmeler olası. Kariyer alanınızda bazı organizasyon değişiklikleri nedeniyle sorumluluklarınızda artış olabilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Oğlaklar.

Kova ve Yükselen Kovalar

Sevgili Kovalar,

Bu ay; özellikle sosyal çevre, kariyer, seyahatler ve eğitim alanlarınıza ışık tutuyor. 21 Kasım’a kadar iş hayatınızda oldukça yoğunlaşmalar olası ancak pozitif etki olarak bir terfi de söz konusu olabilir. 22 Kasım itibariyle oldukça sosyal olacağınız bir döneme giriş yapacaksınız. Bu süreçte yeni gruplara katılabilir ve yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Bunun yanında yine 24 Kasım itibariyle uzun yıllardır birlikte olduğunuz ancak artık size hizmet etmeyen bazı gruplar ve arkadaşlıklardan da kopuşlar yaşayabilirsiniz. 8 Kasım itibariyle gerek özel, gerekse iş sebebiyle bir yurt dışı seyahati gerçekleştirebilir ya da uzun zamandan beri istediğiniz eğitime başlayabilirsiniz. Bununla birlikte beklediğiniz bir mahkeme kararı olumlu olarak yine bu ay neticelenebilir sevgili Kovalar. Bunun yanında özellikle son dört aydır sizi zorlayan maddi konulara dair konularda da 4 Kasım itibariyle rahatlama ve çözümlemeler olacaktır.

13 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde kariyer, iş hayatınız ve özel hayatınızdaki hedeflerinize dair sonuçlanmalar olası. Bir iş ya da pozisyon değişimine gidebilir, toplum önünde yeni bir sosyal kimlik kazanabilirsiniz. 27 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde aşk, ilişkiler, çocuk ve hobi alanlarınızda yenilenmeler olası. Yeni bir hobiye ya da aşka başlayabilir, uzunca zamandan beri beklediğiniz bebek haberini sevdikleriniz ile paylaşabilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Kovalar.

Balık ve Yükselen Balıklar

Sevgili Balıklar,

Bu ay; özellikle yurt dışı, eğitimler, kariyer ve maddi değerler alanlarınıza dikkat çekiyor. 22 Kasım’a kadar özellikle seyahatler anlamında oldukça yoğun zamanlar sizleri bekliyor sevgili Balıklar. 11 Kasım itibariyle anlaşmalar, sözleşmeler, toplantılar anlamında güzel etkiler mevcut. Yine bu tarih itibariyle uzun zamandan beri almak istediğiniz eğitime de başlayabilirsiniz. Kariyer ve hayattaki hedefleriniz ile ilgili en çok dikkat etmeniz gereken zaman, 24 Kasım sonrası sevgili Balıklar. Bazı aksaklıklar, çatışmalar olası; dolayısıyla psikolojinizi iyi korumaya ve sakin kalmaya bakın derim. 8 Kasım’a kadar evlilik, ortaklık ve ikili ilişkiler anlamında güzel ve keyifli etkiler mevcut. Yine bu tarih itibariyle bazı yatırımlar yapma sebebiyle para çıkışları olabilir ve bir kredi kullanımı da yine bu süreçte olası. Son dört aydır burcunuzda gerilemekte olan Satürn, duygusal anlamda sizlere oldukça sıkışıklık yaşatmış ve hayat enerjinizi düşürmüş olabilir ancak güzel haber şu ki, 4 Kasım itibariyle daha keyifli zamanlar sizleri bekliyor olacak sevgili Balıklar.

13 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde yurt dışına dair konular ile ilgili bazı kararlar olası. Bunun yanında bir mahkeme konusunun sonuçlanmasına da şahit olabilirsiniz. 27 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde ev, yerleşim ve ailenize dair yeni konular gündeme gelebilir. Bu bir taşınma olabileceği gibi aile büyüklerinizin hayatlarına dair bir konunun sizi meşgul etmesi de olabilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Balıklar. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler