Takip Et

SON DAKİKA

Victoria's Secret meleği yeni yılı Didim’de karşıladı

4 Ocak 2017, Çarşamba 11:50

     


Victoria's Secret meleği Eva Herzigova, yeni yıla Didim’de girdi. Çek model, Türkiye sevdasını da bir kez daha ilan etmiş oldu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Dünyaca ünlü top model Eva Herzigova, 2017'yi Türkiye'de karşıladı. Eski Victoria's Secret meleği, yılbaşını Türk dostlarıyla Didim’de geçirdi. Geçtiğimiz yaz hayatını Türk işadamı Burak Öymen ile birleştiren Çek model Tereza Maxova’nın özel davetlisi olarak Bodrum ile Didim Akbük arasında yer alan Canyon Ranch Wellness Resort at Kaplankaya'ya gelen Herzigova, eşi Gregorio Marsiaj ile Öymen çiftinin Kaplankaya’daki lüks villasında düzenlenen partide keyifli anlar yaşadı. Gece boyunca Türk lezzetleriyle donatılmış masada dostlarıyla birlikte eğlenen güzel model, yeni yılın ilk gününde ise küçük bir tura çıktı.

APOLLON TAPINAĞI’NI ZİYARET ETTİ

Sabahleyin Ege Denizi manzarasına karşı eşiyle yürüyüşe çıkan ünlü model, doğayla iç içe geçirdiği zamanların ardından rotasını Didim şehir merkezine çevirdi. M.Ö. 560'ta inşa edilen Apollon Tapınağı’nda eşi Gregorio Marsiaj ile birlikte tarihsel bir yolculuğa çıkan top model Eva Herzigova, bu anlarını da sosyal medyada takipçileriyle paylaştı. Tapınağın merdivenlerinde oturup fotoğraf çektiren ikili, tüm sevdikleri için de güzel dileklerde bulundu.

Geçtiğimiz yaz da Maxova ile Öymen’in Didim'deki düğünleri için bir diğer Çek model Karolina Kurkova ile birlikte Türkiye'ye gelen Herzigova, 2017’ye ülkemizde girerek Türkiye aşığı olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler